Vacature Algemeen onderhoudsmonteur (orchideeën) - Delfgauw

Delfgauw

Kasgroeit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie
Voor een orchideeënkwekerij in Delfgauw en Pijnacker zoeken wij een Algemeen onderhoudsmonteur.

Bedrijfsprofiel
Dit bedrijf is een gemoderniseerd en ambitieus bedrijf dat zich bezighoudt met de potorchidee, Dendrobium Nobilé. Op onze twee vestigingen produceren we per jaar meer dan 1.800.000 planten per jaar. Ons enthousiaste team, bestaande uit 40 medewerkers, zorgt ervoor dat de planten met veel zorg en toewijding terechtkomen bij de consument. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

De functie
Als onderhoudsmonteur is het jouw taak om onze apparatuur, gebouwen en alles om de gebouwen te onderhouden en storingen te verhelpen. Hierbij verricht je metingen en doe je analyses om te kijken waar het probleem vandaan komt en zorg je dat de storing verholpen wordt. Het bijhouden van de onderhoudslijst en de onderdelen voorraad hoort hier ook bij.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Jouw dag begint op een van de 2 locaties waar het onderhoud gepland staat , als er een storing optreed gaat dit voor en ga je de storing verhelpen zodat het proces weer door kan. Dit kan ook op de andere locatie zijn, dus een flexibele houding, snel kunnen schakelen en oplossingsgericht denken is een pre.

lees meer

Eisenpakket
 • Je hebt een MBO-4 Elektrotechniek, Mechatronica of Installatietechniek op zak.
 • Werkervaring in techniek met glastuinbouw is een pre
 • Je bent op zoek naar een baan waarin je uitgedaagd wordt en zelfstandig aan de slag kan.
 • Kunnen werken met pneumatiek, elektra (tekeningen lezen, meten en aansluiten) en metaal kan bewerken
 • Je bent een perfectionist en werkt nauwkeurig
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, meertalig is zeker een pre
 • Bezit een flexibele instelling en je bent niet bang om op hoogte te werken
 • Geen 7 tot 5 mentaliteit

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Meer informatie
 • Een Fulltime dienstverband 36-40 uur per week
 • Een prettige werkomgeving en een passend salaris.
 • Zelfstandige functie in een enthousiast team
 • Afwisselende opdrachten en taken
Beschrijving werkgever Wij zijn de spin in het web van werkgevers, werknemers, werkzoekenden, studenten en opleidingsinstituten. Wij voeden de glastuinbouwsector met enthousiaste en vakkundige medewerkers, die werken in een prettige omgeving en in een goede relatie met hun werkgever.

Glastuinbouw, iets voor jou?
Wat misschien niet bij iedereen bekend is, is dat de glastuinbouw een van de belangrijkste sectoren van de Nederlandse economie is. Duurzame ontwikkeling en hightech innovatie gaan in de glastuinbouw hand in hand. Daarmee zijn we een voorbeeld voor de rest van de wereld. Tegelijk houdt het dagelijkse werk tussen de planten ons met beide benen op de grond. Spreekt die combinatie je aan? Dan is een baan of een stage in de glastuinbouw echt iets voor jou. Wij helpen je bij het vinden van werk dat bij je past.

Groeien in de glastuinbouw
De glastuinbouw is bij uitstek een sector waarin je als professional kunt groeien en bloeien. Je hebt enorm veel mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel in de breedte als in de diepte. Kasgroeit adviseert niet alleen over opleidingen en cursussen, maar biedt ook loopbaanadvies. We helpen je graag om nieuwe wegen in te slaan of te ontdekken wat bij je past.

Ook voor werkgevers
Als werknemers groeien, kunnen bedrijven bloeien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe stimuleer je je mensen om zich blijvend te ontwikkelen? Hoe ontwikkel jij je tot een betere werkgever? Wij helpen jou als werkgever graag om het beste uit je werknemers te halen.

lees meer

Contactpersoon Kasgroeit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Onderhoudsmonteur in Delfgauw