Vacature Senior ontwikkelaar nieuwbouw - Amsterdam

Amsterdam

PD personeel
 • PD personeel Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Hier begint jouw toekomst als Senior ontwikkelaar nieuwbouw

Een motivator is een persoon die je inspireert om het beste uit jezelf te halen. De motivator helpt je je drijfveren te ontdekken en je wensen waar te maken. Binnen een team is een motivator noodzakelijk. De motivator zorgt ervoor dat het team met veel energie aan de slag gaat en een ieder in zijn eigen kracht staat. Wanneer dit het geval is zal dit bevorderlijk zijn voor de samenwerking binnen het team wat er uiteraard weer voor zorgt dat het behalen van de 'teamdoelen' makkelijker wordt.  Wij zoeken meerdere senior ontwikkelaars die graag anderen motiveren om het beste uit zichzelf te halen!  Bouw je mee aan Mokum? De uitdagingen zijn talrijk in een regio waar een groot woningtekort is en waar duizenden woningen moeten worden bijgebouwd. 

Waar werk je aan

Wanneer je bij onze opdrachtgever werkt als senior ontwikkelaar nieuwbouw ben je druk bezig om in Amsterdam en omgeving elk jaar 800 woningen te ontwikkelen. Dat is namelijk de ambitie van onze opdrachtgever. Samen met jouw collega's werk je met bevlogenheid aan de allermooiste nieuwbouwprojecten in de regio. Dat zijn er ruim 100!

Jij bent ambitieus en hebt een vernieuwende blik op jouw werkveld, je bent in staat om collega's én externe partijen hierin mee te krijgen. Je bent gefocust op resultaat en het in goede banen leiden van de verwachtingen en belangen van alle betrokkenen en belanghebbenden is jou op het lijf geschreven.

Je werkt aan alle nieuwbouwactiviteiten, zoals binnenstedelijke herontwikkelingen, transformaties van gebouwen en uitbreidingswijken in meer landelijk gebied. Je bent alert op en, binnen en buiten jouw werkveld, actief op zoek naar technologische en maatschappelijke trends die je kunt toepassen in je werk. Je hebt ruime ervaring met het volledige proces van projectontwikkeling en het aansturen van projectteams. 

Waarop kun je rekenen

Voor deze functie als senior ontwikkelaar nieuwbouw in Amsterdam kun je rekenen op een salaris tot maximaal € 6.068,- per maand op basis van 36 uur per week (salarisschaal L van de cao Woondiensten). Deze opdrachtgever biedt jou de mogelijkheid om je werkweek te verdelen over 4 dagen en je te ontwikkelen door te zorgen voor bijscholing waar nodig. Ook al ben je gedetacheerd via PD personeel, je rechten zijn gelijk aan die van je collega’s. 

Hier worden wij enthousiast van

Als ontwikkelaar nieuwbouw heb je uiteraard een HBO/WO werk- en denkniveau. Je hebt al ruime ervaring met het volledige proces van projectontwikkeling in het aansturen van de bijbehorende teams.

Je beschikt verder over:

 • Technisch inhoudelijke kennis en ook financiële, juridische, stedenbouwkundige en marktkennis;
 • Een vernieuwende en ambitieuze visie die bijdraagt aan de maatschappelijke taken en bent in staat om collega's en externe partijen hierin mee te krijgen;
 • Kennis van BIM (een pre);
 • Kennis van maatschappelijke vraagstukken een doelstellingen;
 • Stakeholdermanagement en vanzelfsprekend sensitiviteit;
 • Overtuiging en resultaatgerichtheid in je communicatie;
 • Een helikopterview om out of the box te denken;
 • Project en procesmanagement en factoren die de haalbaarheid van een project beïnvloeden.

Hier ben je op je best als Senior ontwikkelaar nieuwbouw

Onze opdrachtgever is een maatschappelijk verantwoorde onderneming die gericht is op duurzaam bouwen en beheren. Je levert hier een belangrijke bijdrage aan het woongenot van veel mensen waarbij de organisatie zich als doel stelt om de klanttevredenheid ieder jaar te verhogen. Je wordt uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen en de organisatie daarmee op een hoger plan te helpen.

Hier kun je solliciteren

Ben jij de senior ontwikkelaar nieuwbouw die onze opdrachtgever zoekt? Laat het ons weten! Je CV mag per mail verzonden worden naar [email protected] Je kunt ook via de website reageren of een Whatsapp sturen naar 06 275 039 70. Dat geldt ook voor vragen over de functie. Ik neem dan binnen enkele werkdagen contact met je op.

Waar kom je te werken

Als je interesse hebt in deze functie als senior ontwikkelaar nieuwbouw in Amsterdam, dan kom je eerst bij PD personeel in dienst. Wij detacheren je bij de opdrachtgever en zorgen dat je daar dezelfde rechten krijgt als je toekomstige collega’s. Na de detacheringsperiode volgt er een dienstverband bij onze opdrachtgever. PD personeel is hét technisch detacheringsbureau waar je interessante opdrachten, projecten en opdrachtgevers vindt.

lees meer

Info salaris Bruto € 6.068 p/m
Beschrijving werkgever We zoeken mensen met een MBO-, HBO- of WO-diploma in bouwkunde of civiele techniek. We zijn niet op zoek naar een bepaald persoon. Juist niet. We bemiddelen voor honderden bedrijven. Soms zoeken ze een rustig persoon met veel werkervaring en soms een gangmaker die net klaar is met zijn studie. Elk bedrijf is uniek. Onze sollicitanten zijn dat ook. Het is ons werk om die puzzelstukken bij elkaar te brengen. Dat doen we met ons hechte team.

lees meer

Contactpersoon PD personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Amsterdam