Vacature Shift Supervisor - Amsterdam

Amsterdam

2B Technical Recruitment
 • 2B Technical Recruitment
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 33 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Shift Supervisor 
Amsterdam

Waar
Je komt terecht bij een van de wereldwijde specialisten in de productie van prestatie-verbeterende additieven. Deze additieven worden door vele eindklanten gebruikt voor de ontwikkeling van innovatieve producten op het gebied van o.a. huid en lichaamsverzorging en energiemanagement. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ‘personal care’ producten en coatings. Het is onze missie om voor onze klanten te onderzoeken hoe zij hun productprestaties kunnen optimaliseren, dit doen we voor meer dan 100 jaar. Met onze eigen grondstoflocaties (mijnen) en onze hightech productielocaties transformeren wij deze grondstoffen in onze prestatie-verbeterende producten.

Verantwoordelijkheden
Ben jij een coachende leider, die met zijn tomeloze inzet een positieve bijdrage levert aan een “can do” cultuur binnen jouw team? Ben je een echte teamspeler die actief meewerkt om als bedrijf continu te verbeteren? Ben jij ervaren in het leiden van productieteams, maar niet vies om zelf ook je mouwen op te stropen? Als je hier 3x overtuigd met 'ja' op hebt geantwoord, dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn een wereldwijd gespecialiseerd chemiebedrijf met meer dan 1500 werknemers verdeeld over 30 landen. In Nederland hebben wij onze productielocatie waar wij produceren. Met ons hoofdproduct bedienen wij diverse segmenten, te weten de Papier, Verf en Coatings, Plastic, Voedsel, Cosmetica, Keramische en de Farmaceutische industrie.

Als Shift Supervisor ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en aansturing van jouw team (5 fte). Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor het realiseren van de geplande productie met behulp van de verschillende (maal)installaties volgens planning en binnen gestelde specificaties.

Deze functie wordt beoefend in 5-ploegendienst.
 

lees meer

Eisenpakket Kwalificaties
Je hebt minimaal een afgeronde Vapro-opleiding en mbo-3/4-denkniveau. Daarnaast ben je in het bezit van een heftruckcertificaat, een shovelcertificaat is een pre. Je hebt duidelijk leidinggevende ervaring in een proces-technische omgeving waarbij je ook kennis hebt opgedaan van SCADA of een vergelijkbaar systeem (procesbesturing). Onze voertaal is gewoon Nederlands, maar aangezien we onderdeel zijn van een wereldwijd bedrijf, is het prettig om een goede beheersing te hebben van de Engelse taal.

Beschik jij verder over deze competenties?
 • Je bent duidelijk en integer. Je handelt op basis van openheid, eerlijkheid en vertrouwen.
 • Je bent nieuwsgierig aangelegd zowel naar de processen als naar de mens. Je vraagt door naar het onderliggende probleem om zo tot een structurele oplossing te komen.
 • Het kan wel eens hectisch worden bij ons in de organisatie. Jij houdt je hoofd koel, kan goed prioriteiten stellen en zorgt daarbij voor overzicht en rust richting jouw team en de rest van het bedrijf.
 • Je geeft coachend leiding en stimuleert om het beste uit jouw team te halen.
Arbeidvoorwaarden
Je komt te werken in een succesvol en groeiend bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat je eerst het bedrijf en de producten goed leert kennen, maar als jij uitblinkt in je werkzaamheden, zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf!

Naast geweldige collega’s krijg je de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • Een inspirerende en professionele werkomgeving met een zeer diverse bedrijfscultuur.
 • Een salaris tussen de € 3.200,- en € 3.750,- (excl. toeslag)
 • Een werkweek van 33,8 uur, een 5 ploegenrooster en dus 30% ploegentoeslag.
 • 24 vakantiedagen.
Solliciteren?
Voor informatie over deze vacature, of het sollicitatieproces, neem contact op met Josien Leyer via [email protected]. Of op 06-50211400. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

Acquisitie stellen wij niet op prijs.

lees meer

Info salaris Bruto € 3.200 - € 3.750 p/m
Meer informatie Ben jij op zoek naar een inspirerende en professionele werkomgeving met een zeer diverse bedrijfscultuur? Met geweldige collega’s? Lees snel verder! 
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Supervisor in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures