Vacature Junior monteur elektra energietransitie - Amsterdam

Amsterdam

Voort
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie
Wat jij gaat doen
Technicus midden- en hoogspanning: Een uitdagende baan waarbij je inzet voor de energie van vandaag én morgen! Onderhoud, renovatie en bouw van installaties op 'onderstations' is waar jij je dagelijks mee bezig houdt. Je maakt deel uit van de storings- en wachtdienst en inspecteert met regelmaat de installaties. Jezelf ontwikkelen tot een allround kennisdrager op het gebied van midden- en hoogspanningsintallaties spreekt jou wel aan. Je weet bevindingen vast te leggen en denkt actief mee over diverse verbeterpunten op het gebied van kosten, veiligheid en kwaliteit.Zo werk jij aan de energie van vandaag én morgen. Jouw werkzaamheden bestaan uit:
 • Onderhouden van de midden- en hoogspanningsstations;
 • Aanleggen en onderhouden van midden- en hoogspanningsnetten, waaronder het veilig vrijschakelen van delen van het energienet;
 • Oplossen van storingen bij de klant. Veilig natuurlijk en in de midden- en hoogspanningsnetten en transformatorstations.

lees meer

Eisenpakket
Ben jij de kandidaat?
Met jouw energie blink je uit als elektromonteur midden- en hoogspanning. Je bent een echte teamspeler en je neemt jouw verantwoordelijkheid. Je bent proactief, communicatief vaardig en klantgericht. Verder wil je graag investeren in jezelf en wil je jezelf ontwikkelen op het gebied van midden- en hoogspanning. Ook beschik je over:
 • Minimaal een mbo-diploma niveau 3 richting elektro-, installatie of energietechniek;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in de elektro, installatie of energietechniek.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Meer informatie
Wat wij bieden
Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:
 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Job van Schaeren
+31 6 54645748

lees meer

Beschrijving werkgever
Waar jij gaat werken
Wij gaan op zoek naar een baan die bij jou past. Dankzij ons grote netwerk, met daarin meer dan 800 opdrachtgevers, vinden bij de baan waar jij blij van wordt! Een fijne plek, waar ontwikkeling voorop staat en jij jezelf kunt blijven ontplooien.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur in Amsterdam