Vacature Monteur - Amsterdam

Amsterdam

Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als Monteur ga jij aan de slag met het wagenpark van EBS OV. Samen met een klein team onderhoud je het wagenpark dat voornamelijk uit Scania voertuigen bestaat. In jouw functie als Monteur help je EBS een top OV-bedrijf in Nederland te zijn en te blijven.

Lijkt dit een uitdaging die perfect bij je past en krijg je zin om je handen uit je mouwen te steken? Lees dan snel verder en reageer!

wat bieden wij jou
 • Salaris tussen € 2.300 en € 3.200 bruto per maand
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
 • Een uitdagende en afwisselende baan
 • Werken bij een ambitieus en snelgroeiend bedrijf
wie ben jij

Je gaat als Monteur aan de slag in de werkplaats in Purmerend. Daarnaast is het belangrijk dat je al enige ervaring hebt als bedrijfswagenmonteur. Ook is het handig als je:

 • In bezit bent van rijbewijs B.
 • Zelfstandig kunt werken en in staat bent om elektronische systemen te doorgronden.
 • Een doorzetter, initiatiefnemer en een teamplayer in één bent.
 • Per direct full time beschikbaar bent.
wat ga je doen

Als Monteur stel je diagnoses, spoor je storingen op, repareer je zelfstandig bussen en pleeg je periodiek onderhoud en service. Daarnaast is het ook handig als je iets af weet van las-of constructiebank werkzaamheden, want dit kan soms ook tot je handelingen.

waar ga je werken

EBS biedt jou een uitdagende en afwisselende baan met een uitstekend salaris. Daarnaast bieden ze natuurlijk ook:

 • Vakantietoeslag van 8%.
 • Een eindejaarsuitkering.
 • Minimaal 24 verlofdagen.
 • Een uitstekend pensioenfonds.
 • Een dynamische werkomgeving met afwisselend werk en een leuk team!
sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton! Je krijgt binnen twee werkdagen te horen of je geschikt bent en er wordt dan op korte termijn een kennismakingsgesprek gepland!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Info salaris Bruto € 2.300 - € 3.200 p/m
Meer informatie Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Beschrijving werkgever Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur in Amsterdam