Vacature Calculator - Amsterdam

Amsterdam

ELLBRU
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Is calculeren jouw passie en wil jij als calculator werken bij een innovatief familiebedrijf dat de nieuwste technologieën gebruikt tijdens het bouwproces, een grote verantwoordelijkheid voelt voor het behoud van de aarde en veel doet voor haar medewerkers? Kijk dan snel verder!


Organisatie

Onze opdrachtgever is een solide familiebedrijf in Noord Holland dat zich altijd verdiept in complexe vraagstukken en uitdagingen nooit uit de weg gaat. Met één doel voor ogen: zij willen de mens zélf centraal zetten. Met zo'n ongeveer 100 professionals houden ze zich dagelijks bezig met het continue verbeteren van de woon-, werk en leefomgeving voor cliënten, bewoners en medewerkers om gebouwen te realiseren die betekenis hebben voor mensen. Dit in combinatie met het gebruik en de implementatie van vooruitstrevende technologieën en met groot respect voor de natuur. Hoe deze combinatie eruit ziet? De opdrachtgever gebruikt 3D scans, 360° virtuele tours, circulaire en hernieuwbare materialen, biophilic design, heeft eigen woonbegeleiders en heeft zich gespecialiseerd in kwetsbare doelgroepen.


Functieomschrijving

Jij bent als calculator verantwoordelijk voor het opstellen van detailbegrotingen, met alles wat daarbij komt kijken. Jij werkt zelfstandig en bent oplossingsgericht: je denkt mee over het optimaliseren van de bouwsystematiek, detaillering en de planning. Een calculator werkt samen in teamverband en is in staat om een simpele schets te doorgronden. Het calculeren en coderen van de begroting en vervolgens deze, indien nodig, aanpassen om het budget te halen gaat jou gemakkelijk af in combinatie met de informatie stromen. Daarnaast denk jij ook graag mee over verduurzaming van het project en de omgeving.


Functie-eisen
  • MBO/HBO niveau in de richting van Bouwkunde;
  • Minstens 3 jaar werkervaring met renovatie en nieuwbouwprojecten van meer dan 1 miljoen;
  • Kennis van IBIS-TRAD en Revit is een pré;
  • Betrouwbaar, gestructureerd en accuraat;
  • Ervaring met gefaseerde renovaties in bewoonde staat;
  • Creatief, betrokken en zin om je te ontwikkelen.
Ons aanbod

Als calculator kom je bij een dynamisch familiebedrijf wat zorgt voor een hele leuke werkomgeving, met een gezellig team en veel activiteiten. Daarnaast bieden wij jou een goed salaris van €3.800 - €5.000+ o.b.v. 40 uur per week op basis van kennis en ervaring met bijbehorende marktconforme secundaire voorwaarden. Solliciteer direct en word calculator bij ELLBRU!

lees meer

Info salaris Bruto € 3.800 - € 5.000 p/m
Beschrijving werkgever Projectmanagement, detachering & recruitment in de bouw- en vastgoedsector

Bij bouw- en vastgoedprocessen draait alles om mensen. Om hun kennis, hun mentaliteit. Dat goed geregeld hebben maakt het verschil, bij ieder project en in elke organisatie. Dat is wat ELLBRU biedt: specialisten op het gebied van bouwkunde, architectuur, civiele techniek en installatietechniek. Thuis in ontwerp, BIM, technische voorbereiding (UTA), projectbeheersing, engineering, beheer en onderhoud.

Wat ons kenmerkt
We zijn eager to engineer. Dat betekent dat we gedreven zijn om samen te werken. Er zin in hebben. We gaan tot het uiterste voor onze opdrachtgevers en professionals. Dat is voor ons vanzelfsprekend. We doen dit middels geïnspireerd teamwork en ‘a smile'.

Onze cultuur? Informeel. Veel tegen elkaar kunnen zeggen. Ondernemerschap stimuleren. Persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden. Vrijheid en zelfstandigheid koesteren. Dat is ELLBRU!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Calculator in Amsterdam