Vacature Onderhoudsmonteur - Purmerend

Purmerend

  • SVP Distributie & Levering B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Je bent (mede)verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds-, vervangings- en beheer werkzaamheden aan ons warmtenet en installaties. Je staat klaar voor onze klanten en verhelpt storingen en lekkages. Of liever nog, ons preventief onderhoud helpt ze voorkomen. Uiteraard doe je dit op een veilige manier. Nadat je je werkzaamheden hebt uitgevoerd administreer je deze zorgvuldig. Je werkt graag bij een koploper in de warmtetransitie? Wij beginnen met jou in Q2 al aan de slimme meter uitrol!
Eisenpakket MBO niveau Techniek – VCA-Vol. VEWA, NEN 3140 en/of NEN 1010 is een pré.
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Info salaris Bruto € 2.423 - € 3.692 p/m
Meer informatie Wij bieden een informele, flexibele organisatie met doorgroeimogelijkheden en veel vrijheid, een salaris tussen € 2.423,- en € 3.692,- bruto per maand bij een volledige aanstelling van 38 uur (excl. 8% vakantiegeld en 4,5% eindejaarsuitkering), uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (25 vakantiedagen, 2/3 pensioenregeling, vitaliteitsbudget, reiskostenvergoeding) en de leukste collega’s en uitjes.

Geïnteresseerd? We maken graag kennis met je!
Stuur je C.V. en motivatie naar: [email protected].
Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Berry de Jong, Manager Techniek, via app of telefoon: 06 – 3003 1093.

lees meer

Beschrijving werkgever SVP is een groeiend integraal warmtebedrijf dat met behulp van BioWarmteCentrale de Purmer, een buffer en twee hulpwarmtecentrales warmte produceert, distribueert en levert voor ruim 26.000 particuliere en zakelijke klanten. Een nieuwe warmteproductie-installatie wordt bijgebouwd in 2021. Samen werken wij aan een comfortabel binnenklimaat en zijn wij duurzaam voor het klimaat.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Installatiemonteur in Purmerend Bekijk alle soortgelijke vacatures