Vacature Monteur Zonnepanelen - Middelburg

Middelburg

Jobcenter
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Functie omschrijving

Wat ga je doen?
Als monteur zonnepanelen ben je verantwoordelijk voor een veilige en juiste aanleg van deze zonnepanelen. De werkzaamheden bestaan uit de zonnepanelen in frames schuiven en vastzetten. Vervolgens, nadat de frames op het dak zijn gehesen, monteer je de zonnepanelen op het dak. Denk hierbij aan onder andere de bekabeling en het aansluiten van de omvormers. Je gaat meerdere installaties per dag uitvoeren, samen met een team. Op het dak vindt de bekabeling, plaatsen van omvormers, etc plaats.


Functie eisen

Waar zijn we naar op zoek?
Het is van belang dat je een technische achtergrond hebt. Een pre is ervaring met de installaties van zonnepanelen, of je bent een elektromonteur met interesse in zonnepanelen projecten. Je hebt minstens een technische MBO niveau 2 opleiding afgerond.

Daarnaast is het belangrijk dat je geen hoogtevrees hebt, want je gaat het dak op. Verder ben je een echte teamplayer, resultaatgericht en in het bezit van een VCA.

lees meer

Beschrijving werkgever Onze consultants zijn vooral geïnteresseerd in het verhaal achter jouw CV. Zo kunnen we jou helpen aan baan of opdracht die past bij jouw persoonlijkheid, ambities, competenties en interesses. Samen kijken we naar onze actuele vacatures in jouw vakgebied maar zullen we je ook introduceren in ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van opdrachtgevers. Eenmaal bemiddelt door Jobcenter zul je ervaren dat we er dan ook voor jou zijn: of je nu een praktische vraag hebt, wilt sparren over je persoonlijke ontwikkeling of je ervaringen in je nieuwe baan met ons wil delen. Onze consultants werken actief aan een prettige en lange termijn samenwerking zowel met jou als met de opdrachtgevers.

lees meer

Contactpersoon Hans Bongers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur in Middelburg