Vacature Project Engineer Machinebouw - Middelburg

Middelburg

Continu
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Word jij enthousiast van het bedenken en ontwerpen binnen de machinebouw en de voedingsmiddelenindustrie? Schakel jij graag met grote klanten en weet jij de creatiefste ideeën om te toveren tot een maakbaar ontwerp? Dan zijn wij op zoek naar jou als uitbreiding op ons team!

Rol binnen bij ons waarbij jij je vanaf de offerte tot het opleveren richt op jouw project. In jouw rol als project engineer heb jij de leiding over het project en ben jij verantwoordelijk voor een goede uitwerking en oplevering van het project. Hierbij onderhoud je goede contacten met de leveranciers, de afdeling verkoop en je collega's in de werkplaats. Het is voor jou geen probleem om de functionaliteit te optimaliseren, maar de kosten zo laag mogelijk te houden. Tot slot krijg je de ruimte om de organisatie verder te laten groeien door middel van het aandragen innovatieve ideeën.

lees meer

Eisenpakket

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een Project Engineer met een voorliefde voor de machinebouw en de voedingsmiddelenindustrie. Wij zijn op zoek naar iemand die meedenkt in de groei van het bedrijf en met out-of-the-box ideeën komt. Ben jij deze persoon? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Voor de functie van Project Engineer beschik je over:

  • Goede kennis van 2D en 3D tekenpakketten, bij voorkeur AutoCAD en Inventor. Dit zijn namelijk de tekenpakketten waarmee ze binnen de organisatie werken
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels vanwege het internationale werken
  • Een afgeronde HBO Werktuigbouwkunde of Mechatronica

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Meer informatie

Continu Professionals begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over het bedrijf en over de vacature. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.

Bij deze functie passen de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconform salaris van tussen de €2.500 en €3.750 bruto per maand
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden vanuit de branche CAO, waaronder 25 vakantiedagen
  • Flexibele arbeidstijden: een uur eerder of later beginnen is geen probleem
  • Uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen
  • De mogelijkheid om de functie in parttime of fulltime uit te voeren

lees meer

Beschrijving werkgever

Wij zijn een machinebouwer in hart en nieren. Wij hebben deze organisatie een aantal jaar geleden overgenomen en bouwen de organisatie stap voor stap verder uit. De voedingsmiddelenindustrie is de sector waar wij ons op richten, waarbij wij ons Zeeuwse karakter graag willen behouden. Zowel nationaal als internationaal zijn wij bekend door onze kwalitatieve machines. Binnen onze organisatie krijg jij de mogelijkheid je verder te ontwikkelen zoals jij dat wil. Dit kan door opleidingen of aanvullende cursussen te volgen. Wij geven om ons personeel: zo is het bij ons mogelijk om jouw functie in te delen zoals jij wil met de werktijden die jij prettig vindt.

lees meer

Contactpersoon Continu
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Project Engineer in Middelburg