Vacature Werkvoorbereider Service & Onderhoud - Middelburg

Middelburg

Propylon
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Voor dit mooie bouwbedrijf ben ik op zoek naar een werkvoorbereider Service & Onderhoud. Wil jij bij een sterk en ambitieus bedrijf aan de slag en verantwoordelijk zijn voor de voorbereiding en begeleiding van diverse bouwprojecten op het gebied van service & onderhoud? Dan is dit jouw baan! Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de vooraf gestelde doelstellingen. Om deze doelstellingen te behalen stel je planningen, inkoopopdrachten en betalings- en termijnschema's op en zorg je voor de inkoopvoorbereiding. Je beoordeelt eveneens leveranciers en zorgt ervoor dat de gegevens voor de financiële bewaking en de afhandeling van projecten kloppen. Ook het signaleren en berekenen van meer- en minderwerk behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Tot slot controleer, registreer en distribueer je documenten. 

lees meer

Eisenpakket

Om deze rol goed uit te kunnen voeren heb je bij voorkeur enige jaren ervaring als werkvoorbereider, bij voorkeur ook met soortgelijke projecten. Je hebt een MBO/HBO diploma Bouwkunde op zak en bent op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen de bouw wat betreft technieken en automatisering. Verder ben je initiatiefrijk, schakel je snel en ben je sterk in je communicatie. In je werk ben je accuraat, klantgericht en ben je in staat problemen snel op te lossen. 

lees meer

Info salaris Bruto € 4.000 - € 4.500 p/m
Meer informatie

Wij bieden je een mooie functie met afwisselende werkzaamheden binnen een hecht team. Het bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid en de mensen die er werken zijn gemotiveerd om met elkaar ieder project tot een succes te maken. Er zijn diverse doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden en je voelt je echt betrokken bij de organisatie. Uiteraard ontvang je een goed salaris, passend bij je ervaring en zijn de overige voorwaarden dik in orde. 

lees meer

Beschrijving werkgever

Dit transparante en innovatieve bouwbedrijf is een betrouwbare partner in de Zeeuwse bouwsector. Ze houden van duidelijke communicatie en komen hun afspraken na. Iedereen is betrokken bij iedere fase in het bouwproces, zodat er geen kennis verloren gaat en iedereen beschikt over dezelfde informatie. Al jaren zijn ze gespecialiseerd in onderhoud- en mutatiewerkzaamheden en grootschalige renovatieprojecten. Daarnaast zijn ze ook actief op het gebied van nieuwbouw, zowel woning- als utiliteitsbouw. Voor medewerkers van dit bouwbedrijf zijn er mogelijkheden tot scholing en doorgroei en richting opdrachtgevers staat duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel.

lees meer

Contactpersoon Jeroen Meuldijk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider in Middelburg Bekijk alle soortgelijke vacatures