Vacature Chauffeur - Middelburg

Middelburg

LogIQ
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Wie is de opdrachtgever?

Voor een bekende speler in de groothandel van horeca zijn wij op zoek naar enthousiaste enthousiaste B Chauffeurs. 

Het bedrijf is een bekende groothandelaar en levert al jaren de mooiste foodproducten door heel Nederland. Door actief ondernemerschap hebben zij een succesvolle online groothandel op de markt gebracht en leveren zij aan meer dan 25.000 klanten. Dit vakbekwame bedrijf zorgt samen met haar hechte medewerkers en partners dat het diverse assortiment op een respectvolle wijze wordt geleverd bij klanten. Het is een vooruitstrevende organisatie die een bekende speler is in de horecabranche. 

Wat ga je doen?

Als enthousiaste B Chauffeur lever je voor de horecadistributie eten en drinken af bij ziekenhuizen, restaurants, cafés en sportkantines. Je begint als B chauffeur 's ochtends op het distributiecentrum waar je eerst de kwaliteit en de juiste doseringen van de producten controleert voordat je deze de bus inlaadt. Je bent bekend met het tillen van zware goederen want je hebt eerder vergelijkbaar werk gedaan. Je gaat zorgvuldig te werk aangezien de producten onbeschadigd bezorgd moeten worden bij de klanten. Het hebben van klantencontact is ook iets wat jou aanspreekt. Het is van belang dat je een representatief uiterlijk hebt als Chauffeur omdat jij het visitekaartje bent van het bedrijf. 

Vanuit de standplaats is de starttijd 06:00 uur tot einde dienst. Je bent inzetbaar van maandag tot en met zaterdag. De weekenddienst is in principe om de week.

Ben jij de topper die wij zoeken?

Laat het ons dan snel weten en bel naar het nummer 0180-240 000 of mail je CV en motivatie naar [email protected]

lees meer

Meer informatie
  • Salaris conform CAO opdrachtgever
  • Uitzicht op een vaste baan
  • Uitstekend inwerktraject
Contactpersoon LogIQ
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Techniek Vacatures Middelburg
Vergelijkbare Techniek Vacatures in Middelburg