Vacature Machinaal Verspaner - Middelburg

Middelburg

Blauwbroek Techniek
 • Blauwbroek Techniek Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Ons motto is: voor ieder probleem is een oplossing! Om onze klanten een maximale service te kunnen bieden zijn wij op zoek naar een conventioneel verspaner voor 40 uur per week, tegen goede vergoedingen en een vast dienstverband.

Als Conventioneel Verspaner werk je met een machinepark van hoog niveau. Wij werken met machines voor 3, 4 en 5-assig verspanen. De keuze in het gebruik hiervoor hangt af van de complexiteit van de opdracht. Wij zijn op zoek naar een Conventioneel Verspaner die al enige ervaring heeft met het bedienen van conventionele draai-, frees-, brand- of kottermachines, maar zich ook nog verder wil ontwikkelen binnen ons mooie bedrijf. Iemand die zich uitgedaagd voelt om te streven naar de optimale belading van onze machines.

Als conventioneel verspaner ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig vervaardigen van metalen hulpstukken in de werkplaats volgens werktekening m.b.v. draaien, frezen en boren. Verder valt het controleren van de vervaardigde onderdelen ook onder de werkzaamheden van deze functie. Je snapt (of leert te snappen) hoe het productieproces verloopt en welke schakels continue in de gaten gehouden moeten worden. Dit doe je door het lezen van tekeningen, werkorders en specificaties en je volgt het werkproces nauwkeurig. Daarnaast voer je onderhoud aan de machines en gereedschappen, al dan niet preventief. Bij onvolkomenheden aan de kwaliteit los je deze op of meld je deze aan je leidinggevende.

Functie-eisen Conventioneel Verspaner regio Zeeland:

 • Je hebt een afgeronde opleiding MBO richting bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, SOM draaier/frezer;
 • Of je hebt het niveau verkregen door werkervaring als bijvoorbeeld machinebankwerker of conventioneel draaier;
 • Je hebt een VCA certificaat of bent bereid deze te behalen (op kosten van Blauwbroek Techniek);
 • Je hebt kennis van en ervaring met de bestaande conventionele verspaningstechnieken;
 • Je hebt ervaring in het lezen van technische tekeningen;
 • Je hebt kennis van de Engelse taal in woord en de Nederlandse taal in woord en schrift;
 • Je hebt de ambitie je continu te ontwikkelen;
 • Je beschikt over de volgende competenties: collegiaal, flexibel, resultaatgericht en goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden

Een uitdagende technische baan en een jaarcontract met uitzicht op een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Je komt bij een bedrijf te werken dat het belangrijk vindt dat medewerkers het naar hun zin hebben. Je krijgt daarom goede begeleiding, ruimte voor initiatief en eigen inbreng en natuurlijk een goed salaris en vergoedingen voor overwerk. Indien van toepassing worden de tunnelkosten vergoed en uiteraard ook de reiskosten. Dit betreft een fulltime baan van 40 uur per week. Ons bedrijf is groeiende, en wij bieden jou de kans om hieraan mee te bouwen!

Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je bellen of whatsappen met Deborah van Belzen, Blauwbroek Techniek Zeeland via 0118-233085 / 06-22199116 of mail naar [email protected] Website: www.blauwbroek.nl

Over Blauwbroek Techniek:

Blauwbroek Techniek is een werkmaatschappij van Redbrook Engineering en een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen. Onze technici zijn actief binnen de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek en de industrie, in functies als lasser, fitter, loodgieter, CV-monteur, onderhoudsmonteur, elektromonteur, et cetera. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Beschrijving werkgever Blauwbroek Techniek is een gerenommeerde partner bij de inzet van ervaren en zelfstandig werkende technici. Onze ruime kennis van deze arbeidsmarkt en onze jarenlange contacten met technici, staan borg voor langdurige samenwerkingsverbanden en maken dat zowel technici als opdrachtgevers ons graag inschakelen.

Onze technici zijn actief binnen de Werktuigbouwkunde, de Elektrotechniek, de Installatietechniek en de Industrie. Hierbij kun je denken aan functies als lasser, fitter, loodgieter, CV monteur, service engineer, elektromonteur, panelenbouwer, kastenbouwer en noem maar op.

Blauwbroek Techniek heeft talentvolle technici. Dus zijn we inderdaad kritisch!

Behalve eigen medewerkers heeft Blauwbroek Techniek tevens contact met vele ZZP-ers. Kunnen we vanuit onze ‘eigen' bestanden niet snel genoeg invulling geven aan uw vraag, dan kunnen we vanuit deze groep doorgaans wél de gewenste oplossing bieden.

Uiteraard volgen we in die gevallen nauwgezet de wetgeving DBA en controleren we alle relevante gegevens zoals de KvK inschrijving, de ID gegevens, VCA en het correcte gereedschap.

lees meer

Contactpersoon Deborah van Belzen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Techniek Vacatures Middelburg
Vergelijkbare Techniek Vacatures in Middelburg