Vacature PDM/PLM Consultant - Breda

Breda

Cadjobs
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Als PDM/PLM Consultant ben je intensief betrokken bij de klant zijn problemen en/of mogelijke wensen om zijn product lifecycle te optimaliseren. Je proceskennis en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat je goed zicht krijgt op de behoeftes die je klant heeft en de risico's die hij daarbij voor zichzelf ziet. Als PLM Consultant stel jij hier een gedegen oplossingsrichting tegenover met overtuigende argumenten en referenties om de klant zijn zorg over de juiste keus weg te nemen.

Als PLM Business Consultant zorg je tevens dat je voortdurend op de hoogte blijft van actuele stand van zaken en ontwikkelingen in de PLM wereld en draag je je steentje bij aan de ontwikkeling van onze PLM portfolio.

Functie-eisen
Je beschikt over een afgeronde HBO/WO relevante technische of bedrijfskundige opleiding en hebt ervaring met 3D CAD & Product Data Management (PDM) en/of Product Lifecycle Management (PLM) oplossingen.

# Wij verwachten van de kandidaat stevige consulting skills
# Hoge professionaliteit
# Vermogen om projecten zelfstandig tot een succes te maken
# Enthousiasme om samen met huidige groep consultants successen te boeken.
# Gevoel voor IT (Java, SQL database, webtechnologie) en ERP & PLM software.
# Uiteraard scoor je ook hoog op Communicatieve, sociale en contactuele vaardigheden
# Vermogen om collega's en klanten te motiveren
# Onderhouden van relevante netwerken

lees meer

Beschrijving werkgever Cadjobs is een bemiddelingsbureau dat zich specifiek richt op bedrijven en technici die gebruik maken van CAD software. Met onze ‘recruitment-expertise' realiseren wij zo efficiënt mogelijk "the right engineer on the right place".

Opdrachtgevers zijn productiebedrijven, bouwbedrijven, weg- en waterbouwbedrijven, (petro)chemische industrieën, ingenieurs- en architectenbureaus, lokale overheden, dealerorganisaties en leveranciers in de CAD branche.

Het Cadjobs hoofdkantoor is gevestigd in een officeloft met een fantastisch uitzicht over de stad Rotterdam en de Maas, accountmanagers en recruiters opereren echter door het gehele land.

lees meer

Contactpersoon Cadjobs
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures