Vacature Assetmanager - Breda

Breda

Hydreco
  • Hydreco
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Onze aardbodem vormt het fundament waarop de organisatie van Hydreco is gebouwd. Wij leveren duurzame koude en/of warmte uit de watervoerende lagen van de aardbodem. Op deze manier dragen we bij aan de overheidsdoelstelling van een klimaatneutraal Nederland.

Hydreco B.V. is wegens uitbreiding van haar activiteiten op zoek naar een fulltime Assetmanager duurzame energiesystemen. Een professional die graag mensen aanstuurt maar net zo goed met twee benen in het vak staat en op basis daarvan goed contact kan onderhouden met klanten, overheden en eindgebruikers.

Ben jij een Assetmanager die van aanpakken weet en op zoek is naar een afwisselende baan? Ben jij graag in controle over jouw eigen planning? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor Hydreco in Breda zoeken wij per direct een nieuwe fulltime voor 40 uur per week.

Functie-inhoud
Als assetmanager ben jij verantwoordelijk voor onze assets. Je draagt zorg voor het langjarig exploiteren van complexe technische installaties, zoals duurzame energiesystemen en waterzuiveringen.

Je bent het aanspreekpunt voor de directie/teamleider voor alle ontwikkelingen binnen de assets. Je voorziet de directie/teamleider van advies. Door jouw technische achtergrond ben jij verbinder in de meerjarenplannen tussen de prestaties, de risico’s, kwaliteitsborging en kosten van deze assets. Binnen de assets geef je sturing aan de toegewezen exploitatiemanagers. Je initieert nieuwe projecten en werkt ondersteunend aan verkoop en projectmanagement.

Jij overziet zowel het grote(re) geheel als de details in de plannen en je bent in staat om vanuit verschillende databronnen de assets te bewaken. Je komt met voorstellen om de asset te optimaliseren.

Je bent verantwoordelijk voor het contact met klanten en je zorgt ervoor dat er overeenkomstig contractafspraken en overheidsvoorschriften wordt gewerkt. Je rapporteert naar overheden.
 

lees meer

Eisenpakket Wat heb jij Hydreco te bieden?
Je hebt een HBO werk- en denkniveau,  op het gebied van WTB en/of HIT. Ook heb je kennis en ervaring met klimaatinstallaties en WKO systemen. We zijn opzoek naar iemand met ervaring in assetmanagement (NEN-ISO 5001). Je bent een echte teamplayer die goed is in plannen en organiseren. Je bent stressbestendig en vasthoudend in het bereiken van je doelen. Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend en je hebt goede communicatieve vaardigheden.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Meer informatie Herken jij jezelf in dit profiel?
Dan heeft Hydreco jou wat te bieden!

Een verantwoordelijke en fulltime baan binnen een team van professionals. Hydreco kenmerkt zich door een open, eerlijke, en ‘no nonsens’ cultuur. De communicatie is direct en we staan open voor initiatieven en goede ideeën. Het is een klein solide bedrijf met uitdagende projecten op het gebied van KWO. Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Hydreco biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto en een uitstekend pensioen.

Is je interesse gewekt?
Neem contact op met Tessa Hogerbrug via 076 572 77 30. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, mail je motivatiebrief met cv via de sollicitatie-knop of per post naar Hydreco B.V., Postbus 3238, 4800 DE Breda t.a.v. Tessa Hogerbrug.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Technisch Adviseur in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures