Vacature Exploitatiemanager - Breda

Breda

Hydreco
  • Hydreco
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Wie voor een carrière binnen Hydreco kiest en daarin succesvol wil zijn, bezit een winnersmentaliteit. Je wilt vooraan staan, nee je moet vooraan staan. Je moet beter zijn dan je concurrenten. Je ziet kansen en verliest eventuele bedreigingen niet uit het oog. Het optimaal laten functioneren van de installaties is voor jou niet goed genoeg. 

Onze aardbodem vormt het fundament waarop de organisatie van Hydreco is gebouwd. Wij leveren u duurzame koude en/of warmte uit de watervoerende lagen van de aardbodem. Op deze manier dragen we, samen met u, bij aan de overheidsdoelstelling van een klimaatneutraal Nederland.  

Ben jij een Exploitatiemanager die van aanpakken weet en op zoek is naar een afwisselende baan?

Ben jij graag in controle over jouw eigen planning? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor Hydreco in Breda zoeken wij per direct een nieuwe Exploitatiemanager voor 40 uur per week.

Functie-inhoud
Exploitatie van duurzame energiesystemen. Het werk bestaat uit het uitvoeren/laten uitvoeren van preventief en correctief technische onderhoud, monitoring en beheer, opnames en rapportages. Draagt zorg voor energetische en functionele verbeteringen van de duurzame energiesystemen.
 

lees meer

Eisenpakket Wat heb jij Hydreco te bieden?
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een Technische diploma op ten minste MBO niveau 4. Ook beschik je over of ben je bereidt om Bodemenergie B Basisdeel vakmanschap bodemenergie, Bodemenergie E Exploitatie open en gesloten systemen, Basiscursus vakmanschap bodemenergie en VCA VOL te halen. Daarnaast heb je een specialisatie op bovengrondse systemen. Je bent een echte teamplayer die goed is in plannen en organiseren. Onderhandelen gaat je goed af. Je bent stressbestendig en vasthoudend in het bereiken van je doelen. Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Meer informatie Herken jij jezelf in dit profiel?
Dan heeft Hydreco jou wat te bieden!

Een verantwoordelijke en fulltime baan binnen een team van professionals. Hydreco kenmerkt zich door een open, eerlijke, en 'no nonsens' cultuur. De communicatie is direct en we staan open voor initiatieven en goede ideeën. Het is een klein solide bedrijf met uitdagende projecten op het gebied van KWO. Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Hydreco biedt je goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto en een uitstekend pensioen.

Is je interesse gewekt?
Neem contact op met Tessa Hogerbrug via 076 572 77 30. Direct solliciteren kan natuurlijk ook, mail je motivatiebrief met cv via de sollicitatie-knop of per post naar Hydreco B.V., Postbus 3238, 4800 DE Breda t.a.v. Tessa Hogerbrug.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Adviseur in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures