Vacature Adviseur bodem (junior, medior & senior) - Breda

Breda

Continu
 • Continu Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Vanwege groei bij onze klanten is de behoefte ontstaan aan bodemspecialisten op verschillende niveaus (junior, medio & senior) voor bodemkundige projecten. Je draagt actief bij aan het verder uitbouwen van de milieugroep binnen de vestiging, waarbij je vanuit je opgebouwde specialisme kunt adviseren. Naast projectinhoudelijk ben je (eventueel) ook verantwoordelijk voor het aansturen van project teamleden, waarbij je collega's vanuit kennis en ervaring te werk gaan. Daarbij hanteer je een klantgerichte benadering en kun je je verplaatsen in opdrachtgevers en hun vraagstukken. Volledige ontzorging en integraal denken zijn hierbij een belangrijk onderdeel. Vanuit jouw perspectief kun je bijdragen aan het vergaren van vervolgopdrachten en zijn je taken deels commercieel van aard, inclusief het opstellen van offertes, het onderhouden van klantcontacten en verzorgen van relatiebeheer. Kwaliteit staat bij deze functie hoog in het vaandel. Jij bent er (mede) verantwoordelijk voor dat de werkzaamheden binnen de grenzen van de relevante beoordelingsrichtlijnen plaatsvinden. Binnen het team ben je verantwoordelijk voor meerdere deelprojecten waaraan je een organisatorische en inhoudelijke bijdrage levert.

lees meer

Eisenpakket

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie, met passie voor hun werk. Professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze functie in aanmerking te komen, voldoe je aan de volgende eisen:

 • Een afgeronde technische of milieukundige vooropleiding op HBO- of WO niveau in de richting van milieu, civiel of ruimte
 • Aantoonbare affiniteit met en kennis van milieuvraagstukken in het algemeen en bij voorkeur bodem, grondwater en/of ondergrond in het bijzonder
 • Je bent een professional die flexibel, stressbestendig en besluitvaardig is

lees meer

Meer informatie

Je hebt een uitdagende baan in een groeiend bedrijf en de mogelijkheid om een belangrijke schakel te zijn binnen uitdagende en complexe projecten. Je kan hier rekenen op een goed salaris, want er wordt veel van je verwacht. Naast een interessant marktconform salaris, 25 vakantiedagen en 8% vakantiegeld heb je ook recht op:

 • Laptop en mobiele telefoon
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en cursussen
 • Reiskosten of leaseauto
 • Pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage

Sollicitatieprocedure

Continu begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn verstandig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke antwoorden moet ik voorbereiden? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.

Het gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Zorg dat je deze kans niet mist en klik direct op de "Solliciteer".

lees meer

Beschrijving werkgever

Als intermediair voor de bouw en industrie zorgen wij er al meer dan 25 jaar voor dat specialisten in de bouw, civiele techniek, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek en logistiek niet alleen een (nieuwe) baan krijgen maar een echte carrière. We bieden zowel mogelijkheden binnen de private als wel de publieke sector. We maken de juiste match tussen werkgever en werknemer.

lees meer

Contactpersoon Continu
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Consultant in Breda