Vacature Projectleider Milieurealisatie - Breda

Breda

DETALENT
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Bedrijfsprofiel

Strukton Milieutechniek is onderdeel van Strukton Civiel, een wereldspeler in het bouwen en bedenken van hoogwaardige infrastructurele oplossingen. Wij bieden integrale oplossingen voor milieu- en civieltechnische vraagstukken, waarbij een pragmatische en doordachte aanpak, duurzaamheid, veiligheid en een langdurige samenwerking kernwaarden zijn. De afdelingen Bodem & Advies, Incident Management en Milieurealisatie werken afzonderlijk en gezamenlijk aan projecten, waarbij in dat laatste geval de grenzen van de afdelingen worden overstegen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van elkaars kennis en kunde en zijn de flexibele houding en betrokkenheid van het team voorwaarden om succesvol te ondernemen.


Functieomschrijving

Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van projecten rond grond en grondwatersanering. Je geeft o.a. leiding aan een team van uitvoerders op de verschillende werken en stuur je het bedrijfsbureau aan.

Een project van a tot z begeleiden. Dat is jouw taak. Jij staat aan het hoofd van het projectteam en zorgt met je team dat er goede calculaties worden gemaakt en werken goed worden voorbereid. Tijdens de uitvoering stuur jij het bedrijfsbureau aan.

Jij bent in staat om een projectaanvraag naar een praktisch uitvoeringsplan te vertalen. Daarbij zorg jij dat iedereen zich bewust is van zijn taken. Ook heb je contact met verschillende stakeholders om werkzaamheden af te stemmen. Het streven is om zo een project succesvol af te ronden. Je krijgt met veel verschillende facetten te maken zoals: praktische uitvoeringszaken, inkoop, regelgeving, grond en grondwatersanering onder de BRL 7000, in-Situ technieken, contractvormen en veiligheidseisen.


Functie-eisen
  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding (gww, infra, civiel, bouw of milieutechniek);
  • Je hebt meerdere jaren ervaring als projectleider en bij voorkeur kennis en ervaring met milieu werken;
  • Je beschikt over goede leidinggevende en communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring met in-Situ technieken is een pré.
Arbeidsvoorwaarden

We bieden een veelzijdige en verantwoordelijke baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden.

lees meer

Beschrijving werkgever DETALENT Techniek is een jonge onderneming met ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling. We zijn gespecialiseerd in het bemiddelen en opleiden van technici naar een uitdagende en verantwoordelijke functie.

Binnen de techniek hebben we een duidelijke focus op de procesindustrie. Hierin zijn we volwaardig gesprekspartner voor zowel opdrachtgever als sollicitant. Of het nu gaat om posities in de voedingsmiddelenindustrie of chemie, wij begrijpen als geen ander wat de organisaties zoeken en wat jij als kandidaat ambieert.

lees meer

Contactpersoon Eric-Jan Verkuil
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectmanager in Breda