Vacature Werkvoorbereider ( Senior) - Breda

Breda

Propylon
  • Propylon Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Voor deze veelzijdige opdrachtgever zoek ik een ervaren ( senior) werkvoorbereider. In de rol van werkvoorbereider werk je op de vestiging, maar ben je ook veel aanwezig op de projecten zelf. Jij zorgt ervoor dat projecten soepel verlopen door een goede voorbereiding en strakke planning en organisatie. Je neemt deel aan diverse overleggen, maakt werktekeningen, planningen, werkinstructies en je bent verantwoordelijk voor de inkoop van materialen. Samen met de uitvoerders en de projectleiders werk je toe naar het uiteindelijke doel: een tevreden klant! 

lees meer

Eisenpakket

Ik zoek een technisch sterke werkvoorbereider die al meerdere jaren ervaring heeft met het zelfstandig voorbereiden en inkopen van complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten. Je hebt bij voorkeur de opleiding HBO Bouwkunde afgerond en je hebt communicatief vaardig en een kei in problemen oplossen. Daarbij ben je goed in plannen en organiseren en ben je daadkrachtig. Verder is het prettig als je op elementniveau kunt ramen en kennis hebt van kostprijzen en normen. Heb je ervaring met NOM en EPV? Dan is dat een hele mooie pré. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Info salaris Bruto € 4.200 - € 5.000 p/m
Meer informatie

Wij bieden je een uitdagende en afwisselende functie bij een bedrijf met een hechte club collega's. Er is weinig verloop en het team is gemixt, me een gemiddelde leeftijd van rond de 40 jaar. Jouw inbreng en ideeën worden gewaardeerd en successen worden gevierd. Daarbij vind men het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Een vast contract behoort zeker tot de mogelijkheden. 

lees meer

Beschrijving werkgever

Dit financieel gezonde bouwbedrijf, actief binnen de nieuwbouw en onderhoud & renovatie staat bekend om zijn professionaliteit, flexibiliteit en veelzijdigheid. Kenmerkend voor dit bedrijf is de sterke teamgeest die de drijvende kracht is achter elk succesvol project. Denk hierbij aan projecten binnen de woningbouw, utiliteitsbouw, grootschalige renovatie- en onderhoudsprojecten ( duurzaamheid), restauratie en transformatie. Ze zijn ook actief binnen de projectontwikkeling en hebben dus een brede ervaring en veel kennis in huis, waardoor zij altijd de juiste persoon aan het juiste project kunnen koppelen. De eerder genoemde teamgeest zorgt er ook voor dan mensen zich voor een langere tijd binden aan dit bouwbedrijf, men gaat er niet snel weg. Tel daar bij op dat er voldoende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zijn, naast uitdagende projecten en je wil er ook niet meer weg!

lees meer

Contactpersoon Jeroen Meuldijk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider in Breda