Vacature Schilder - Breda

Breda

Artiflex
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie
Wat ga je doen?

Voor de vacature schilder ga je aan de slag voor een bedrijf gevestigd in Breda. Je zal met name onderhouds- en renovatiewerkzaamheden gaan verrichten t.b.v. woningcorporaties, VVE, onderwijs- en zorginstellingen. Het werk wordt verzet in West-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Voor iedere klus wordt een team samengesteld. De teamleider neemt de bus van de zaak mee en ondersteunt het team van vakmannen met alle benodigdheden. Iedereen voert de werkzaamheden op het project zelfstandig uit. Service, kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij zeer hoog in het vaandel.

Als ervaren schilder ben jij natuurlijk bekend met de te verrichten werkzaamheden en heeft dit geen verdere toelichting nodig.

De schilder is onderdeel van een hechte groep collega's met voorliefde voor het vak, geruime kennis én ervaring. Er heerst een fijne werksfeer waar jij als échte teamplayer perfect tussen zou passen. Leuk om te vertellen, is dat jaarlijks minimaal twee uitjes/borrels worden georganiseerd.

lees meer

Eisenpakket
Wat vragen wij?

Zie jij jezelf graag onderdeel uitmaken van deze mooie partij in Breda, dan zijn er een aantal vereisten waar je aan moet kunnen voldoen:

  • Je hebt aantoonbare werkervaring als schilder in de renovatie en/of onderhoud;
  • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding Schilderen (niveau 2/3);
  • Je beschikt over een geldig (B-)VCA óf bent bereid deze op korte termijn te behalen;
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B én eigen vervoer;
  • Je hebt een representatiefvoorkomen en spreekt vloeiend de Nederlandse taal;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Info salaris Bruto € 2.200 - € 3.000 p/m
Meer informatie
Wat bieden wij?

Voor de vacature schilder worden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden geboden:

  • Een keurig startsalaris van € 2.200,-- tot € 3.000,-- bruto op maandbasis afhankelijk van relevante werkervaring en afgeronde opleiding(en);
  • Een dekkende reiskostenvergoeding van € 0,19 de kilometer;
  • Werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen van de zaak;
  • Vakgerichte cursussen aangeboden door het bedrijf;
  • Zicht op vast dienstverband én doorgroeimogelijkheid tot teamleider bij goed functioneren.

Streef jij graag de hoogste kwaliteit na en zie jij jezelf als dé nieuwe ervaren schilder voor deze mooie partij actief in de omgeving van Breda? Solliciteer dan direct op de vacature schilder! Stuur jouw actuele cv naar [email protected] en stel jezelf kandidaat voor de functie.

Indien je verdere en/of inhoudelijke vragen hebt m.b.t. de vacature zijn mijn collega's en ik telefonisch te bereiken op 0168 371 505. Benader mij ook gerust persoonlijk door een WhatsApp-/SMS-bericht te versturen naar 06 15 65 06 35 zodat we een afspraak kunnen maken.

lees meer

Beschrijving werkgever Door onze (data) gedrevenheid, wendbaarheid en een stukje lef recruiten wij snel en succesvol. Ons DNA bepaalt namelijk niet alleen hoe wij recruiten en communiceren - maar ook wat ons drijft om de beste matches te maken en nieuwe kansen te grijpen. Ons team is enorm gedreven en volledig toegewijd om de beste arbeidsrelaties te realiseren. Wij komen met snelle oplossingen. Of helpen bij het opzetten van langere termijn samenwerkingen. Klinkt dit alsof je hier onderdeel van zou willen zijn? Kom dan werken bij Artiflex!

lees meer

Contactpersoon Niels Boshouwers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schilder in Breda Bekijk alle soortgelijke vacatures