Vacature Leerling monteur - Vlissingen

Vlissingen

Artiflex
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie
Wat ga je doen?

or deze vacature leerling monteur in Vlissingen zijn we op zoek naar jongens die graag het vak van een koelmonteur willen leren. Jij bent verantwoordelijk voor het repareren van koelcontainers samen met een enthousiast team. Als leerling monteur ben je verantwoordelijk voor de APK-keuring van containers voor ze weer op transport kunnen. Als leerling monteur loop je mee met ervaren monteurs om het vak te leren. Ook wordt er een interne opleiding F-gassen aangeboden. Koelcontainers worden gebruikt voor gekoeld transport en moet eens in de tijd gekeurd worden. Hier komen verschillende technische en mechanische handelingen bij kijken die jij van een ervaren monteur geleerd krijgt. 's Ochtends verzamel je op de werkplek in Nieuwdorp om met jouw team de dag te starten.

Jouw toekomstige werkzaamheden als leerling monteur in Vlissingen zijn:

  • Nadat de containers door een teststraat zijn gegaan is het de bedoeling om de foutmeldingen op te lossen;
  • Je bekijkt ook zelf of wat er mis is met de containers en repareert dit;
  • Je helpt mee om schaderapporten op te stellen.

Een mooi salaris tussen de € 2200 en de € 3000 bruto per maand afhankelijk van relevante werkervaring!

lees meer

Eisenpakket
Wat vragen wij?

Voor deze vacature leerling monteur ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Daarnaast is een goede motivatie belangrijk. Je bent communicatief sterk en kan een VOG overleggen. Ben jij een zij-instromer of een schoolverlater dan ben je meer dan welkom, ervaren monteurs uiteraard ook! 's Ochtends verzamel je op de locatie in Nieuwdorp en zal je naar Vlissingen rijden. Daarom ben je max. 30 tot 40 min rijden woonachtig van Nieuwdorp.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Info salaris Bruto € 2.200 - € 3.000 p/m
Meer informatie
Wat bieden wij?
  • Een mooi salaris tussen de € 2200 en de € 3000 bruto per maand afhankelijk van relevante werkervaring;
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
  • Een mooie vergoeding voor storingsdiensten;
  • Zij-instromers en schoolverlaters zijn meer dan welkom om te solliciteren, ervaren monteurs uiteraard ook;
  • Ondanks een groot bedrijf met 100 man in dienst zijn er korte lijnen en is er veel vertrouwen binnen het team;
  • Er wordt een opleiding F gassen aangeboden.

Zie jij jezelf onderdeel uitmaken van een groep ervaren koelcontainer monteurs in Vlissingen en kan jij de verantwoordelijkheden van een leerling monteur aan? Solliciteer dan direct op deze vacature! Stuur jouw actuele cv naar [email protected] en stel jezelf kandidaat voor de functie leerling monteur.

Indien je verdere en/of inhoudelijke vragen hebt m.b.t. de vacature zijn mijn collega's en ik telefonisch te bereiken op 0168 371 505 of bel mij persoonlijk op 06 15 65 06 35.

lees meer

Beschrijving werkgever Door onze (data) gedrevenheid, wendbaarheid en een stukje lef recruiten wij snel en succesvol. Ons DNA bepaalt namelijk niet alleen hoe wij recruiten en communiceren - maar ook wat ons drijft om de beste matches te maken en nieuwe kansen te grijpen. Ons team is enorm gedreven en volledig toegewijd om de beste arbeidsrelaties te realiseren. Wij komen met snelle oplossingen. Of helpen bij het opzetten van langere termijn samenwerkingen. Klinkt dit alsof je hier onderdeel van zou willen zijn? Kom dan werken bij Artiflex!

lees meer

Contactpersoon Niels Boshouwers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Leerling Monteur in Vlissingen Bekijk alle soortgelijke vacatures