Vacature Infrastructuur Specialist | Vlissingen

Vlissingen

Jelling IT Professionals BV
  • Jelling IT Professionals BV
  • MBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Infrastructuur Specialist - De baan

Laat jij je graag uitdagen door complexe infrastructuur-problemen en lijkt het je fantastisch om als projectmanager volledige infrastructuren te ontwerpen, aan te leggen in projectverband én te beheren? Voor deze enorm uitdagende en afwisselende functie ben ik op zoek naar een Infrastructuur Specialist!

Voor een Infrastructuur & IT Consultancybedrijf in de omgeving van Vlissingen zijn wij op zoek naar een Infrastructuur Specialist, die technische kennis bezit van Azure en 0ffice365, of een ander specialisme heeft op het gebied van cloud, server en/of netwerken.

Als Infrastructuur Specialist heb je je eigen klantenportefeuille en werk je zowel vanuit kantoor als op locatie bij klanten in het zuiden van Zeeland. Je voorziet deze bedrijven van optimaal advies op IT gebied en bedrijfsprocessen. Vanuit kantoor lever je 3e lijn support met betrekking tot de volledige infrastructuur, inclusief monitoring en problemsolving.


Infrastructuur Specialist - Het bedrijf

Jouw potentieel nieuwe werkgever is een ware specialist op het gebied van IT infrastructuur en onderscheidt zich door het aanbieden van kwalitatief hoogstaande, technische IT oplossingen en optimale, klantgerichte service.

Zo is men is gespecialiseerd in technologieën op het gebied van netwerken, VoIP en cloud. Op projectbasis worden infrastructuur projecten uitgevoerd voor zowel MKB en grotere/internationale bedrijven, waarbij men meedenkt en advies uitbrengt met betrekking tot IT en bedrijfsprocessen.

Dit Infrastructuur & IT Consultancybedrijf telt 15-20 medewerkers en is gevestigd in de omgeving van Vlissingen. De sfeer is informeel, laagdrempelig en toegankelijk en de cultuur erg hip en modern! Communicatielijnen zijn kort, waardoor projecten snel van de grond komen.


Infrastructuur Specialist - Het aanbod
Als Infrastructuur Specialist bij dit Infrastructuur & IT Consultancybedrijf in de omgeving van Vlissingen kun je rekenen op een net salaris tussen de € 3.500 en € 4.000, aangevuld met interessante financiële tegemoetkomingen en regelingen omtrent vervoer en certificering (opleidingstrajecten).

Infrastructuur Specialist - Jouw profiel

Heb jij een aantal jaar ervaring met systeem-/netwerkbeheer of met 1e t/m 3e lijn support/skilled helpdesk en ben je in het bezit van technische kennis van Microsoft producten? Lijkt het je geweldig totale infrastructuren uit te denken en deze in projectverband te implementeren? Ben jij op je best in een rol met veel klantcontact en ben je in staat hen te voorzien van de beste adviezen op het gebied van infrastructuur?

Reageer dan meteen op deze vacature, wanneer je kunt voldoen aan de volgende eisen:

  • Je bent zeer sociaal en communicatief;
  • Je hebt 5 tot ongeveer 10 jaar ervaring in de IT branche;
  • Je beschikt over een hoge mate van zelfstandigheid en overtuigingskracht;
  • Je bent in het bezit van een MBO niveau 4 diploma richting ICT of HBO bedrijfskundige opleiding.

Vergelijkbare vacatures? Ga naar of .

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

lees meer

Info salaris Bruto € 3.500 - € 4.000 p/m
Beschrijving werkgever Jelling is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor IT'ers en beschikt altijd over een aantrekkelijk aanbod van IT-vacatures.

Of je nu een vaste baan zoekt of op detacheringsbasis een kijkje wilt nemen in de keuken van verschillende bedrijven: wij hebben altijd een vacature die bij je past.

Als talentvol IT'er brengen we je snel in contact met interessante werkgevers en vacatures. Jouw wensen, ambities en mogelijkheden staan voorop, waardoor je verzekerd bent van een perfecte match.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Techniek Vacatures Vlissingen
Vergelijkbare Techniek Vacatures in Vlissingen