Vacature Operator Verpakkingen - Haarlem

Haarlem

SD WORX
  • SD WORX Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Wij zijn op zoek naar een Operator Verpakkingen voor MSD Human Health in Haarlem. Heb jij minimaal 1 jaar ervaring als Operator en ben jij klaar voor een volgende stap? Lees snel verder want dan hebben wij de baan waar jij volledig tot je recht komt!

Waar ga ik werken?
MSD is het grootste innovatieve geneesmiddelenbedrijf van Nederland. Het bedrijf richt zich op aandoeningen die mensen ernstig belemmeren in hun functioneren of zelfs levensbedreigend zijn, en die vragen om nieuwe geneesmiddelen. Met vaccins, biologische therapieën en geneesmiddelen biedt MSD innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen. Ook is MSD een van de eerste bedrijven die zich richt op biologische R&D voor de gezondheid van dieren.

Je komt te werken op de locatie MSD Human Health in Haarlem, van waaruit MSD 2.500 verschillende verpakkingen van geneesmiddelen en vaccins naar meer dan 140 landen distribueert. Haarlem staat bekend als dé flexibele verpakkingslocatie in Europa. In Haarlem zijn ook de afdelingen Sales, Marketing, Medical Affairs, Quality, Technical Operations en Global Support functions vertegenwoordigd.

Wat ga ik doen in de functie als Operator?
Als Operator bij MSD ben je medeverantwoordelijk voor het productieproces van de verpakkingen voor geneesmiddelen. Als er een nieuwe verpakking gemaakt moet worden verander je de huidige productielijn door deze om te bouwen naar een nieuwe configuratie. Voordat de productie van een nieuwe order kan starten, voer je een volledige controle uit op de geleverde componenten. Daarnaast controleer je het procesverloop en de kwaliteit van de verpakkingen op basis van de werkinstructies. Ook verhelp je storingen, draag je bij aan het onderhoud van de productielijn en registreer je gegevens voor de procesmonitoring. Af en toe neem je deel aan verbeterprojecten, waarin je voorstellen doet voor de optimalisatie van het verpakkingsproces.

Wat bieden wij?
Een bruto uurloon excl. toeslagen tussen E12,- en E14,50 op basis van ervaring en opleiding;
Een afwisselende fulltime functie voor langere tijd;
Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te laten zien wie jij bent binnen een internationale werkomgeving.

lees meer

Eisenpakket

In de functie van Operator Verpakkingen ben je nauwkeurig, zelfstandig en kan je goed procesmatig en volgens strikte richtlijnen werken. Verder voldoe je aan de volgende eisen:
Fulltime beschikbaar voor 40-45 uur in de week;
Je kan in 3 ploegendiensten werken;
Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur met een technische achtergrond;
Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als operator binnen een productie/verpakkingsomgeving, foodproductie of laboratorium;
Bereidheid tot het volgen van opleidingen.

Solliciteren
Heb jij als Operator minimaal 1 jaar ervaring binnen een productie en/of verpakkingsomgeving? Klik dan op de sollicitatie button en wie weet werk jij binnenkort bij MSD Human Health in Haarlem!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever SD Worx heeft een lange geschiedenis en een sterke reputatie opgebouwd op het vlak van groei door innovatie. Met de lancering van SD Worx Staffing Solutions wil SD Worx zich verder positioneren in de HR markt.

Bedrijven en medewerkers aan elkaar koppelen is nog nooit zo moeilijk geweest. Daarom heeft SD Worx Staffing Solutions de ambitie om op elk moment een perfecte fit te realiseren en hierdoor bij te dragen tot een duurzame groei voor bedrijven.

lees meer

Contactpersoon SD WORX
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Haarlem