Vacature Junior monteur - Bodegraven

Bodegraven

Tempo-Team
  • Tempo-Team Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 14 - 23 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Zit jij niet graag met je neus in de boeken maar leer je liever in de praktijk? Wil je volledig opgeleid worden op de werkvloer als operator, of misschien wel monteur? Zoek dan niet verder, want wij hebben deze gave baan voor jou!

Wat bieden wij jou
  • €1800 - €2200 per maand, afhankelijk van ervaring
  • Uitzicht op een contract bij de opdrachtgever
  • 17% ploegentoeslag bovenop je salaris
  • Volop ontwikkeling zonder schoolboeken!
  • Reiskostenvergoeding
Wie ben jij

Jij hebt technisch inzicht door je opleiding of eerdere werkervaring. Misschien vind het het geweldig om te sleutelen aan je brommer in het weekend en wil je meer leren over techniek? Dit is een dan een mooie kans voor jou! Jij vind het niet erg om te werken in een 2 ploegendienst. Om de week werk je van 06.00-14.30 en van 14.30-23.00 uur.

Wat ga je doen

Je komt te werken bij een opdrachtgever die schoonmaakmiddelen produceert. Allesreiniger, afwasmiddel, bleekmiddel, noem het maar op en zij maken het. Met het foute uur door de speakers Als junior monteur krijg jij handvatten om te leren op de werkvloer. Ervaren monteurs nemen jou mee in de werking van de machines in de productiehal en je leert storingen van verschillende machines op te lossen. Met de kennis die je gaat opdoen kun je de meest voorkomende storingen aan de lijn oplossen zodat het productieproces weer verder kan gaan. Want als jouw machine stil staat kunnen je collega's niet verder en ligt het proces stil. Zo kan het gebeuren dat een fles vast zit, of de etikettenrol vast loopt. Als de storing moeilijk op te lossen is kun je altijd de technische dienst oproepen die je komen helpen.

Je werkt uiteindelijk volledig mee in het productieproces en kunt storingen oplossen. Als je dit onder de knie hebt wil je misschien wel doorgroeien naar de technische dienst. Je krijgt dan nog meer kennis om technische storingen op te lossen als de operators

Waar ga je werken

Weinig mensen gaan weg bij deze opdrachtgever, omdat de werksfeer zo goed is. Zo werken een aantal collega's al 25 jaar bij dit gezellige bedrijf. Met het passende salaris, weinig overwerk en goede sfeer op de vloer werken mensen hier graag en groeien zij door in het bedrijf.

Sollicitatie

Klinkt goed he? Vinden wij ook! Reageer snel op deze toffe baan en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op. Binnen 2 weken heb jij je eerste salaris al op je rekening!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Info salaris Bruto € 1.800 - € 2.200 p/m
Meer informatie Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

lees meer

Beschrijving werkgever Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Monteur in Bodegraven