Vacature Drupal Backend-developer - Assen

Assen

Werken bij de Overheid
 • Werken bij de Overheid Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Zeg je Drupal, dan zeg je Assen. Want hier vind je de grootste en gezelligste Drupal-afdeling van het noorden. En misschien zelfs wel van heel Nederland. Versterk jij ons team als developer? Naast leuke collega’s kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en natuurlijk uitdagende projecten voor grote overheidsklanten.

Bezoek je zelf wel eens overheidswebsite? Dan ben je zeker niet de enige. Meer dan 10 miljoen Nederlanders surfen jaarlijks over het web op zoek naar overheidsinformatie. Achter veel van die websites — onder andere die van de Tweede Kamer, DigiD en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland — zit een Drupal-cms. Als developer werk jij in een scrumteam aan de doorontwikkeling van Drupal voor één of enkele grote overheidsklanten. Werk waarvan dus miljoenen mensen profiteren!

Van serverconfiguratie tot beveiligingsupdate tot het uitwerken van een nieuwe functionaliteit: jouw job is superveelzijdig. Ook doordat je in korte sprints werkt. Behalve met je collega’s uit het scrumteam heb je vrijwel dagelijks contact met je klanten en ben je voor hen een vertrouwd aanspreekpunt. Bovendien maak je deel uit van de Drupal-community. Alles wat jij aan de backend ontwikkelt is opensource en toegankelijk voor ontwikkelaars en liefhebbers over de hele wereld. Over eer van je werk gesproken.

En er liggen mooie uitdagingen voor jou in het verschiet. Zo worden er een aantal grote websites omgebouwd van Drupal 7 naar een Decoupled Drupal 8 CMS met een React frontend. Daarnaast staat ook de migratie naar Drupal 9 in de steigers.

Wat je ook al snel merkt, is dat je midden in de actualiteit werkt. Zo vragen de nieuwe coronaregelingen voor bedrijven en zzp’ers uiteraard ook om nieuwe functionaliteiten aan overheidswebsites en -applicaties. Samen met je collega’s streef je altijd naar de beste oplossingen.

lees meer

Eisenpakket
 • Je hebt hbo-niveau, kent Drupal 7 en 8 en hebt programmeerervaring met PHP.
 • Je hebt ervaring met serveromgevingen, webserverconfiguratie en tooling die daarbij hoort, zoals nginx, Docker en CI/CD.

Competenties:

 • Je durft je mening te geven en zelfstandig beslissingen te nemen.
 • Je hebt een goed analytisch vermogen en pikt snel nieuwe dingen op.
 • Je bent een harde werker en kunt goed omgaan met deadlines.

lees meer

Info salaris Bruto € 3.279 p/m
Meer informatie
 • Salaris­niveau schaal 11
 • Maand­salarisMin €3.279 – Max. €5.039 (bruto)
 • Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Minimaal aantal uren per week 32
 • Maximaal aantal uren per week 36

lees meer

Beschrijving werkgever Werkenbijdeoverheid.nl is het startpunt van jouw carrière bij de overheid. Je vindt hier een overzicht van vacatures en stages bij de verschillende overheden in Nederland.

Zo hoef je als werkzoekende niet alle verschillende websites van individuele overheidsorganisaties te raadplegen om het aanbod van vacatures en stages te bekijken. Werkenbijdeoverheid.nl draagt bij aan eenheid en duidelijkheid als het gaat om werken bij de overheid.

Werkenbijdeoverheid.nl wordt beheerd en ontwikkeld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De website is non-commercieel en bevat uitsluitend vacatures van overheidsorganisaties.

lees meer

Contactpersoon Werken bij de Overheid
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Assen Bekijk alle soortgelijke vacatures