Vacature Technisch Expert Elektrotechniek Netbeheer - Hoogeveen

Hoogeveen

Enexis
 • Enexis
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

We zoeken een Technisch Expert Elektra voor de regio Noord. In de rol van Technisch Expert ben jij verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden;

 • De veilige bedrijfsvoering van de verschillende netstations in jouw gebied. Je bent Operationeel Installatie Verantwoordelijke (OIV) en bent bij grote storingen als technisch storingsleider ter plaatse de spil in het web van de storingsorganisatie.
 • Het adviseren van Asset Management, met je specifieke kennis over onderhouds-en vervangingsrichtlijnen.
 • Het leveren van technische inbreng bij het aanbesteden, kiezen en  implementeren van nieuwe of gewijzigde bedrijfsmiddelen.
 • Het opstellen van technische instructies en zorgen dat deze worden uitgedragen en begrepen door de organisatie die ermee aan de slag gaat.

 
Leuke weetjes over de rol van Technisch Expert:

 • Deze functie kent een grote mate van zelfstandigheid, flexibiliteit en vrijheid. Je bent zelf voor het merendeel in de lead voor het invullen van je werkweek.
 • Hoge mate van verantwoordelijkheid (Operationeel Installatieverantwoordelijke) met bijbehorende bevoegdheden, in het bijzonder bij het oplossen van storingen.
 • We steken steeds meer in, naast de technische aspecten, op de sociaalvaardige aspecten om als adviseur en coach ons hogere doel te bereiken.

lees meer

Eisenpakket

Voor deze functie heb je een technische hbo-opleiding nodig (bij voorkeur Elektrische Energietechniek) of bereid zijn te volgen. Je hebt kennis van netconfiguraties en netinstallaties/-componenten. Kennis en/of ervaring met proces- en projectmanagement én van VGWM wetgeving en van vigerende richtlijnen, procedures en voorschriften in de energiebranche is een pré. Je hebt ruime ervaring in de laag, midden- en hoogspanningstechniek en het zelfstandig oplossen van technisch complexe problemen in de energienetten en –installaties. Verder ben je sterk in probleemanalyse en werkt kwaliteitsgericht. Je durft besluiten te nemen en heb je overtuigingskracht bij het geven van adviezen en presentaties. Als technische expert opereer je als techneut, handlanger en als coach met als doel de veiligheid en kwaliteit te borgen en te verbeteren. In verband met de veiligheid is het van belang dat je goed Nederlands spreekt en schrijft.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Info salaris Bruto € 3.404 - € 4.863 p/m
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Ben je al enthousiast geworden? Als sociale werkgever bieden wij je naast een goede balans tussen werk en privé, veel vrijheid en ook nog eens een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Dit pakket kun je naar jouw eigen wensen inzetten. Houd jij bijvoorbeeld van verre reizen? Bij ons krijg je 24,5 vakantiedag, maar kun je in totaal nog 35,5 dag bijkopen vanuit jouw persoonlijk budget!
Vind jij sporten of jezelf ontwikkelen een must? Je krijgt een bruto budget van €500,- per jaar voor je sportabonnement en is er budget voor het volgen van training en opleidingen.
 
Nog steeds enthousiast?
Je ontvangt een budget van 28,7% over je bruto jaarsalaris. Hierin zit o.a. je vakantiegeld, ADV en 13e maand. Dit budget is flexibel in te zetten voor bijvoorbeeld het bijkopen van extra verlof of een maandelijkse uitbetaling.

 • Deze functie is ingedeeld in klasse 15, met een inschaling tussen € 3.404,- en € 4.863,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek.
 • Een reiskostenvergoeding en een 1e klas OV-kaart, inclusief gebruik van een OV-fiets;
 • Een goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • Een laptop en telefoon die je ook privé kunt gebruiken.

 
Screeningsbeleid
Ons screeningsbeleid houdt, afhankelijk van de functie, in: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van cv, identiteitspapieren en diploma's en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG). Let op: onze installaties kunnen van invloed zijn op de werking van pacemakers, meer info op: werkenbijenexis.nl/pacemaker.
 
Ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer dan nu of neem dan contact op met Marcus Kuiper (teammanager) via [email protected] 0f 06-54948574. Acquisitie wordt NIET op prijs gesteld.

lees meer

Beschrijving werkgever

Deze vacature van Technisch Expert is vacant binnen het bedrijfsonderdeel Enexis EBS (Expertise, Bedrijfsvoering & Stations) Binnen EBS en de afdeling Technische Expertise kom je in een warm bad terecht: hoge specialisatiegraad, hoog kennisniveau, een gestructureerde en leuke werksfeer en betrokken collega's. Je werkt met een grote diversiteit aan apparatuur, materialen en middelen. Je komt te werken in een team dat volop in beweging is, vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan en trots is op haar “goud”: vakmanschap, saamhorigheid, verantwoordelijkheidsgevoel, collegialiteit én kwaliteit boven kwantiteit. Verder vinden we het hebben van een luisterend oor belangrijk en hebben we een sfeer die zich kenmerkt door openheid, sociale veiligheid en wederzijds respect. Het team Technische Expertise waar jij komt te werken bestaat uit 30 collega's met voornamelijk een technische achtergrond. We zoeken bij voorkeur iemand voor onze vestiging Zwolle of Hengelo maar zullen op basis van de ontvangen reacties kijken naar de best match waarbij onze vestiging Kolham of Emmen als standplaats ook een optie is. Mocht je hier vragen over hebben bel dan gerust.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Elektrotechnicus in Hoogeveen