Vacature Productmanager Digital Marketing - Almere

Almere

ARTO Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie WAT GA JE DOEN?
Onze opdrachtgever is ontzettend hard aan het groeien en is daarom op zoek naar een productmanager digital marketing voor een nieuw te ontwikkelen digitaal platform (Applicatie). Deze app wordt een plek waar informatieve content over fitness gratis wordt aangeboden. Deze platform is bedoeld om consumenten wereldwijd te helpen en te inspireren naar een gezond lichaam.
Jij wordt de projectleider die het hele traject start, begeleidt en uitvoert. Te denken aan ontwikkeling tot realisatie, beheer en verdere uitbouw. Je werkt nauw samen met de marketing afdeling. Verder behoren tot jouw taken de technische ontwikkeling van de App, implementatie en onderhoud. Je mag fitness gerelateerde content bedenken en zorgt er voor dat deze content (tekst/video) wordt gecreëerd (door de marketingafdeling).

HERKEN JIJ JEZELF IN DIT PROFIEL?
 • Je hebt voldoende kennis van fitness, bijvoorbeeld het opbouwen van een trainingsschema;
 • Je beschikt over een relevante hbo diploma;
 • Je hebt kennis van fitnessapparatuur- en producten;
 • Je hebt affiniteit met IT en applicaties;
 • Je kan ideeën omzetten in concrete acties en content;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?
 • Een uitdagende baan voor 40 uur per week;
 • Je krijg direct een contract bij de opdrachtgever, met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Het salaris is bespreekbaar en afhankelijk van ervaring en opleidingsniveau;
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen en door te groeien door middel van trainingen en opleidingen;
 • Een uitdaging waarbij jij ruimte krijgt voor eigen initiatief;
 • Laptop en mobiele telefoon.

WAAR KOM JE TE WERKEN?

Onze opdrachtgever bestaat al bijna 100 jaar en is destijds opgericht in Finland. Wereldwijd staan zij bekend als toonaangevende partij in de markt voor fitnessapparatuur, fitness accessoires en krachtstations. De specialisatie ligt bij producten voor thuisgebruik maar ook in de (semi) commerciële markt hebben zij een goed aanbod. Denk hierbij aan hotels, fysiotherapeuten, sportscholen en revalidatiecentra.
Het bedrijf laat een mooie constante groei zien. Het hoofdkantoor staat in Almere waar ongeveer 36 medewerkers de inkoop, verkoop, marketing, aftersales, product development en distributie van de fitness apparaten en accessoires verzorgen. Zij doen dit voor de klanten in de Benelux maar ook daarbuiten, inmiddels in meer dan 50 landen wereldwijd.
Op de werkvloer heerst een informele sfeer, medewerkers zijn energiek, proactief en loyaal. Een hechte club mensen die veel voor elkaar over hebben, waar ruimte is voor humor onderling en waar volop doorgroeimogelijkheden liggen!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Beschrijving werkgever ARTO Recruitment bestaat sinds 1959 en kan daarmee terugkijken op een rijke historie binnen de zakelijke dienstverlening. In ruim 55 jaar hebben onze specialistische vakkennis en de toewijding aan zowel klant als kandidaat een evidente rol gespeeld in ons bestaan. ARTO is daarmee uitgegroeid tot een gerenommeerde full service HR dienstverlener.

lees meer

Contactpersoon Zamaneh Gelimi
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Product Manager in Almere Bekijk alle soortgelijke vacatures