Vacature Voorman Groen (aanleg- en onderhoudsprojecten) - Almere

Almere

Multiselect
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Ben jij op zoek naar een vacature van voorman groen bij een innovatieve aannemer? Wil jij graag werken in de regio Almere? Dan heb ik een leuke functie voor je. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar zowel junior als ervaren voormannen groen. Onze opdrachtgever is een succesvolle aannemer dat zich gespecialiseerd heeft in de groen- en cultuurtechniek. In jouw rol als voorman groen stuur je projecten op een veilige en efficiënte wijze aan. Wil je meer weten of de vacature van voorman groen- en cultuurtechniek bij je past? Bel me of stuur me een appje: 06 12 13 83 63.

Je bent onderdeel van het uitvoeringsteam van de afdeling groenonderhoud of –aanleg, waar je verantwoordelijk bent voor de dagelijks aansturing van de diverse aansprekende projecten in jouw regio. Je wordt gefaciliteerd door de uitvoerder, fungeert als sparringpartner, onderhoud contacten met opdrachtgevers en ondersteunt bij het onderhouden of aanleggen van de projecten. Je waarborgt de gevraagde kwaliteitseisen van onze opdrachtgevers op de bij ons in beheer zijnde projecten. Je hebt oog voor detail en zoekt constant naar verbeterpunten. Je hebt contact met wijkbeheerders of contactpersonen van onze opdrachtgevers en voorziet de opdrachtgever van de benodigde informatie. Je bent proactief van nature en houdt van nieuwe ontwikkelingen.

lees meer

Eisenpakket
  • Je hebt affiniteit met groen- en cultuurtechniek of hebt reeds ervaring opgedaan als hovenier en/of voorman.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Je vindt het leuk om je verder te ontwikkelen tot voorman / uitvoerder. 

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Meer informatie
  • Goed salaris en mooie doorgroeimogelijkheden 
  • Je komt te werken in een uitdagende functie binnen een bedrijf waar kwaliteit voorop staat
  • Goed arbeidsvoorwaardenpakket
  • Gezellige en stimulerende groene werkomgeving met vakbekwame collega’s
Solliciteren bij

Heb jij de vereiste ervaring en opleiding? Wil jij je verder ontwikkelen in een verantwoordelijke functie voor een innovatieve groene aannemer in de regio van Almere? Dan ben jij de voorman groen waar wij graag mee in contact komen. Bel mij op 06 12 13 83 63 om meer te weten te komen over de functie en over de opdrachtgever. Of stuur mij je belangstelling naar [email protected]

lees meer

Beschrijving werkgever Wij zijn een landelijk opererend ingenieursbureau. Grote en minder grote bedrijven leggen bij ons arbeidsvraagstukken neer die zij zelf niet op kunnen lossen. Deze lopen uiteen van specialistische opdrachten voor een complex projecte tot vraag naar bijvoorbeeld tien bouwkundigen die meteen kunnen starten of het vormen van een heel projectteam. Wij richten ons op bouw en infra.

Multiselect, jouw kennis in de bouw en infra
Eind 1999 is Multiselect opgericht door een aantal enthousiaste consultants. Deze consultants werken nog steeds bij ons. Het team groeit met specialistische mensen. Allen met grote kennis van de markt. Onze grootste kracht is dat ons netwerk groot is en uit blijft breiden. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers en bij onze kandidaten. Voor talloze organisaties zijn wij werkzaam als preferred supplier. Wij kennen de opdrachtgevers en de kandidaten persoonlijk. Daarom weten wij precies wie bij welk project past. Wij maken de perfecte match. We durven eerlijk te zeggen dat we er zelden naast zitten.

De beste contracten
Eerlijkheid en transparantie staan bij ons voorop. Wij zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. Wij hebben kennis van zaken. Niet alleen onze consultants hebben specialistische kennis. Ook onze backoffice bestaat uit een team van specialisten. Zij volgen ontwikkelingen op de voet op het gebied van arbeidsrecht, CAO-wijzigingen en pensioenen. Wij bieden de garantie dat wij de beste contracten geven aan de kandidaten en aan de opdrachtgevers. Hier zijn wij trots op.

Persoonlijke ontwikkeling
Wij investeren in onze mensen. Niet alleen in ons eigen team. Ook in de bouwkundigen die wij detacheren. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat kennis en competenties op peil blijven. Een advies over carrièreontwikkelingen of een afspraak over een baan dichter bij huis. Wij helpen je graag groeien.

lees meer

Contactpersoon Phil Albers
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Voorman in Almere Bekijk alle soortgelijke vacatures