Vacature Opperman Stratenmaker - Almere

Almere

Arbeidsmakelaars BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Lekker in het zonnetje werken en je abonnement op de sportschool kunnen opzeggen? Ga dan snel aan de slag als opperman stratenmaker!

Functieomschrijving
Je bent de rechterhand van de stratenmaker en assisteert bij de diverse werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de aanvoer van materialen en het onderhouden van het gereedschap. Denk bijvoorbeeld ook aan het aanleveren van de stenen/zand/trottoirbanden, het sorteren van het materiaal, het grondwerk voorbereiden en het opbreken van de bestrating.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Graag komen wij met je in contact om te bespreken welke mogelijkheden wij voor je hebben.

Wat bieden wij
- Een leuke en gezellige werksfeer;
- Veilige werkzaamheden;
- Een baan in jouw regio (Almere);

Wie ben jij
- Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten;
- Je bent in het bezit van een rijbewijs en een VCA of bereid deze te halen;
- Je bent een echte doorpakker.

Wie is Arbeidsmakelaar
Arbeidsmakelaar Plender brengt jou en je toekomstig werkgever bij elkaar. We kijken niet alleen naar jouw cv maar juist ook naar je kwaliteiten. De volgende stap zet je niet alleen, wij helpen je zoveel als mogelijk is. Onder andere door te kijken waar jouw interesses liggen en wat je minder aanspreekt. Daar gaan wij mee aan de slag en zoeken de leukste baan voor jou!

Sollicitatieprocedure
Hebben wij je interesse gewekt? Solliciteer dan nu! Wij nemen binnen 24 uur na je sollicitatie contact met je op. Er volgt dan na een eerste kennismaking bij ons een gesprek met onze opdrachtgever. Vaak kan je dan al op korte termijn starten met je nieuwe baan!

Heb je nog vragen of is iets niet helemaal duidelijk? Bel of app naar: 06-46371898. Of stuur een mailtje naar [email protected]

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever Arbeidsmakelaars brengen uw vraag en het aanbod bijeen. Onafhankelijk. Onpartijdig. Bemiddelend. Dus zoekend naar de beste oplossing. Voor u.

De Arbeidsmakelaars zijn een groep ondernemers die er voor gekozen hebben om alle backoffice zaken centraal te regelen. Zodat ze elke dag met de hoofdtaken bezig kunnen zijn. Dat is het vinden van de optimale verbinding van werkvraag en werkaanbod.

Zo bent u er zeker van dat met daadkracht en inlevingsvermogen gewerkt wordt. Dat zult u merken! Zo maken wij het verschil. Gedreven om u van dienst te zijn.

lees meer

Contactpersoon Remco Plender
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!