user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Neem contact op met Staytec Groep
Je bericht is met succes verzonden
Contactinfo

Staytec Groep https://cdn.technicus.nl/werkgever_groot/191/0aa1883c6411f7873cb83dacb17b0afc/
Barbizonlaan 88
2908ME Capelle aan den IJssel Zuid-Holland NL

085 - 792 22 22

Staytec Groep

Barbizonlaan 88, Capelle aan den IJssel

Staytec Groep

Wij zijn Staytec: een elektrotechnisch detacheringsbureau gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van vakkundig personeel binnen de elektrotechniek, installatietechniek en werktuigbouw. Vanwege onze 17 jaar ervaring binnen het vakgebied en de vele opdrachtgevers waarmee wij nauw samenwerken zijn wij een succesvolle en een blijvend groeiende organisatie gebleken.

De wensen van zowel opdrachtgevers als medewerker staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zetten dagelijks alles in werking om de juiste matches te realiseren tussen de vraag en aanbodzijde. Staytec biedt uitzendcontracten, bepaalde en onbepaalde tijdscontracten aan.

Verbintenis vinden wij belangrijk, wij zorgen goed voor ons personeel.lees snel verder!

Werken bij Staytec Groep? Geen open technische vacatures Bekijk vervulde
493 vervulde technische vacatures
Service Coördinator (vervuld)
Staytec Groep Heb jij ervaring met personeelsplanningen voor technici? En vind jij het in je werk belangrijk om veel in contact te zijn met anderen? Dan is deze functie wat voor jou! Onze ..
Junior accountmanager Noord-Oost Nederland (m/v , fulltime) (vervuld)
Staytec Groep Heb jij de discipline om in alle vrijheid een netwerk op te zetten? Heb jij HBO werk- en denkniveau en zou je de uitdaging als accountmanager willen aangaan? Wellicht is onze ..
Junior accountmanager Zuid Nederland (m/v , fulltime) (vervuld)
Staytec Groep Heb jij de discipline om in alle vrijheid een netwerk op te zetten? Heb jij HBO werk- en denkniveau en zou je de uitdaging als accountmanager willen aangaan? Wellicht is onze ..
Administratief medewerker Service & Onderhoud (vervuld)
Staytec Groep Heb jij ervaring als administratief medewerker op een Service & Onderhoud afdeling binnen de techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze opdrachtgever zit in ..
Junior Projectleider Service en Onderhoud (vervuld)
Staytec Groep Heb jij een technische achtergrond en ben jij op zoek naar een organisatorische baan? Dan is de functie van junior Projectleider wat voor jou! Als junior projectleider werk ..
Commercieel medewerker B2B (vervuld)
Staytec Groep Ben jij op zoek naar een flexibele functie binnen een professioneel bedrijf waar een prettige informele werksfeer heerst? Heb jij daarnaast een passie voor sales en ben je in ..
Commercieel medewerker B2B (vervuld)
Staytec Groep Ben jij op zoek naar een flexibele functie binnen een professioneel bedrijf waar een prettige informele werksfeer heerst? Heb jij daarnaast een passie voor sales en ben je in ..
Operationeel havenmedewerker (MET BBL-TRAJECT) (vervuld)
Staytec Groep Ben jij fysiek sterk en weet jij van aanpakken? Zijn ploegendiensten voor jou geen belemmering? Dan is deze functie wellicht interessant voor jou!   Voor onze ..
Field Service Engineer Hardware (11) (vervuld)
Staytec Groep In de omgeving Oss zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig medewerker in de hardware. In deze functie biedt jij een ondersteunende rol aan diverse afdelingen. De ..
Medewerker facturatie (11) (vervuld)
Staytec Professionals Heb jij ervaring met facturatie bij een technische organisatie? Dan is onderstaande functie mogelijk zeer interessant voor jou! Als Medewerker Facturatie ben jij ..
Technisch Beheerder Grootkeukens (11) (vervuld)
Staytec Professionals Ben jij een ervaren Technisch Beheerder en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren Technisch Beheerder...
Reparatiemonteur Roltrappen (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Voor de regio Den Haag zijn wij op zoek naar reparatiemonteurs Roltrappen. Over de opdrachtgever: De opdrachtgever is een van de grootste spelers op het gebied van 'people..
Medewerker bouw (vervuld)
Staytec Groep Ben jij in het bezit van een geldig VCA certificaat en ben jij een echte aanpakker? Voor een project op de Maasvlakte (Rotterdam) voor de duur van ongeveer zes maanden zijn..
Field Service Engineer Ziggo (vervuld)
Staytec Groep Voor onze opdrachtgever zijn wij in het algemeen, op zoek naar een aantal monteurs voor Ziggo apparatuur voor een deel van Nederland.  Als Field service engineer ben ..
Magazijnbeheerder (vervuld)
Staytec Groep Voor onze opdrachtgever in Rotterdam-Zuid zijn wij op zoek naar een zelfstandige magazijnbeheerder.  Onze klant bevindt zich in de loodgieters wereld en zijn voor 24 uur..
Support Engineer (vervuld)
Staytec Groep Voor onze opdrachtgever in Nijmegen zijn wij op kort termijn op zoek naar een Support Engineer. Ben jij bereidt om in vroege en late diensten te werken? Dan is deze functie ..
Planner Field Services (vervuld)
Staytec Groep Heb jij ervaring als planner en heb jij enige kennis van de technische branche?  Dan ben jij wellicht de kandidaat die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever uit ..
Software Lead Engineer Besturingssystemen (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Ben jij een ervaren Software Engineer en heb je ervaring met firmware en besturingssoftware voor aandrijfsystemen, boordnetomvormers en met complete treinbesturingssystemen? ..
Software Engineer Elektrische Aandrijvingen (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Ben jij een ervaren Software Engineer en heb je een passie voor railvoertuigen en de internationale spoorwereld? Dan zoeken wij jou! De opdrachtgever is uniek op het gebied..
Quality Engineer (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Wij zijn op kort termijn op zoek naar een ervaren Quality Engineer met ervaring in de railtechniek. De standplaats van de functie is Alblasserdam. De functie is fulltime in te..
Projectmanager Rail (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Ben jij een ervaren projectmanager met ervaring in de railtechniek? Voor de locatie Amersfoort zijn wij op zoek naar fulltime projectmanager. Je gaat direct bij de ..
Contractmanager Landelijk Railtechniek (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Ben jij een ervaren contractmanager die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Heb jij ervaring met metingen aan het spoor? Dan is deze vacature interessant voor jou!  ..
Contractmanager Europa (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Ben jij een ervaren contractmanager die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Spreekt het jou aan om verantwoordelijk te zijn voor het managen van diverse contracten in ..
Heftruckmonteur (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Heb jij ervaring als monteur binnen de besturingstechniek en zou je aan de slag willen als heftruckmonteur? Lees dan onderstaande vacature. De Functie: Heb jij ervaring ..
Service coördinator Installatiebranche (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Ben jij een ervaren service coördinator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Ben jij communicatief sterk en ben jij stressbestendig? Dan is deze functie wellicht ..
Bekijk vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische werkgevers
  3. Capelle aan den IJssel