line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart
Neem contact op met Staytec Groep
Je bericht is met succes verzonden
Contactinfo

Staytec Groep https://cdn.technicus.nl/werkgever_groot/191/0aa1883c6411f7873cb83dacb17b0afc/
Barbizonlaan 88
2908ME Capelle aan den IJssel Zuid-Holland NL

085 - 792 22 22

Staytec Groep

Barbizonlaan 88, Capelle aan den IJssel

Staytec Groep
Bekijk vacatures

Wij zijn Staytec: een elektrotechnisch detacheringsbureau gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van vakkundig personeel binnen de elektrotechniek, installatietechniek en werktuigbouw. Vanwege onze 17 jaar ervaring binnen het vakgebied en de vele opdrachtgevers waarmee wij nauw samenwerken zijn wij een succesvolle en een blijvend groeiende organisatie gebleken.

De wensen van zowel opdrachtgevers als medewerker staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zetten dagelijks alles in werking om de juiste matches te realiseren tussen de vraag en aanbodzijde. Staytec biedt uitzendcontracten, bepaalde en onbepaalde tijdscontracten aan.

Verbintenis vinden wij belangrijk, wij zorgen goed voor ons personeel.lees snel verder!

Werken bij Staytec Groep? 3 open technische vacatures Bekijk vervulde
Commercieel medewerker B2B
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Staytec Groep - Capelle aan den IJssel LBO / VMBO, starter
Commercieel medewerker B2B
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Staytec Groep - Capelle aan den IJssel LBO / VMBO, starter
Field Service Engineer Ziggo
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Staytec Groep - Capelle aan den IJssel LBO / VMBO, starter
485 vervulde technische vacatures Bekijk open
Operationeel havenmedewerker (MET BBL-TRAJECT) (vervuld)
Staytec Groep Ben jij fysiek sterk en weet jij van aanpakken? Zijn ploegendiensten voor jou geen belemmering? Dan is deze functie wellicht interessant voor jou!   Voor onze ..
Field Service Engineer Hardware (11) (vervuld)
Staytec Groep In de omgeving Oss zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig medewerker in de hardware. In deze functie biedt jij een ondersteunende rol aan diverse afdelingen. De ..
Medewerker facturatie (11) (vervuld)
Staytec Professionals Heb jij ervaring met facturatie bij een technische organisatie? Dan is onderstaande functie mogelijk zeer interessant voor jou! Als Medewerker Facturatie ben jij ..
Technisch Beheerder Grootkeukens (11) (vervuld)
Staytec Professionals Ben jij een ervaren Technisch Beheerder en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren Technisch Beheerder...
Reparatiemonteur Roltrappen (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Voor de regio Den Haag zijn wij op zoek naar reparatiemonteurs Roltrappen. Over de opdrachtgever: De opdrachtgever is een van de grootste spelers op het gebied van 'people..
Medewerker bouw (vervuld)
Staytec Groep Ben jij in het bezit van een geldig VCA certificaat en ben jij een echte aanpakker? Voor een project op de Maasvlakte (Rotterdam) voor de duur van ongeveer zes maanden zijn..
Magazijnbeheerder (vervuld)
Staytec Groep Voor onze opdrachtgever in Rotterdam-Zuid zijn wij op zoek naar een zelfstandige magazijnbeheerder.  Onze klant bevindt zich in de loodgieters wereld en zijn voor 24 uur..
Support Engineer (vervuld)
Staytec Groep Voor onze opdrachtgever in Nijmegen zijn wij op kort termijn op zoek naar een Support Engineer. Ben jij bereidt om in vroege en late diensten te werken? Dan is deze functie ..
Planner Field Services (vervuld)
Staytec Groep Heb jij ervaring als planner en heb jij enige kennis van de technische branche?  Dan ben jij wellicht de kandidaat die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever uit ..
Software Lead Engineer Besturingssystemen (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Ben jij een ervaren Software Engineer en heb je ervaring met firmware en besturingssoftware voor aandrijfsystemen, boordnetomvormers en met complete treinbesturingssystemen? ..
Software Engineer Elektrische Aandrijvingen (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Ben jij een ervaren Software Engineer en heb je een passie voor railvoertuigen en de internationale spoorwereld? Dan zoeken wij jou! De opdrachtgever is uniek op het gebied..
Quality Engineer (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Wij zijn op kort termijn op zoek naar een ervaren Quality Engineer met ervaring in de railtechniek. De standplaats van de functie is Alblasserdam. De functie is fulltime in te..
Projectmanager Rail (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Ben jij een ervaren projectmanager met ervaring in de railtechniek? Voor de locatie Amersfoort zijn wij op zoek naar fulltime projectmanager. Je gaat direct bij de ..
Contractmanager Landelijk Railtechniek (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Ben jij een ervaren contractmanager die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Heb jij ervaring met metingen aan het spoor? Dan is deze vacature interessant voor jou!  ..
Contractmanager Europa (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Ben jij een ervaren contractmanager die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Spreekt het jou aan om verantwoordelijk te zijn voor het managen van diverse contracten in ..
Heftruckmonteur (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Heb jij ervaring als monteur binnen de besturingstechniek en zou je aan de slag willen als heftruckmonteur? Lees dan onderstaande vacature. De Functie: Heb jij ervaring ..
Service coördinator Installatiebranche (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Ben jij een ervaren service coördinator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Ben jij communicatief sterk en ben jij stressbestendig? Dan is deze functie wellicht ..
Allround servicemonteur (vervuld)
Staytec Groep Voor de regio Schiphol zijn wij op zoek naar servicemonteurs liften die er voor open staan om in ploegendiensten te werken. Over de opdrachtgever: De opdrachtgever is een ..
Servicemonteur Liften (vervuld)
Staytec Groep Voor de regio Hilversum zijn wij op zoek naar servicemonteurs liften. Over de opdrachtgever: De opdrachtgever is een van de grootste spelers op het gebied van 'people ..
Servicemonteur Personendeuren (vervuld)
Staytec Groep Voor de regio Leiden zijn wij op zoek naar servicemonteurs personendeuren. Over de opdrachtgever: De opdrachtgever is een van de grootste spelers op het gebied van 'people..
Servicemonteur Industriedeuren (vervuld)
Staytec Groep Voor de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar servicemonteurs automatische (industriële) deuren. Over de opdrachtgever: De opdrachtgever is een van de grootste spelers ..
Servicemonteur roltrappen (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Voor de regio Hoofddorp zijn wij op zoek naar servicemonteurs roltrappen. Over de opdrachtgever: De opdrachtgever is een van de grootste spelers op het gebied van ..
Field Service Engineer Ziggo (vervuld)
Staytec Groep Voor onze klant zijn wij op zoek naar een ervaren Field Service Engineer! De opdrachtgever is een dynamische organisatie met de focus op het leveren van Field Services. ..
Netwerk- en Systeembeheerder (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Ben jij de ervaren en zelfstandige systeembeheerder die wij zoeken? Over de opdrachtgever: Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Delft, is een toonaangevende ..
Distributiechauffeurs (vervuld)
Staytec Officeflex B.V. Staytec Officeflex B.V. is op zoek naar meerdere Distributiechauffeurs! Over de opdrachtgever: De opdrachtgever gaat voornamelijk te werk in de horeca. Ze leveren ..
Bekijk vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische werkgevers
  3. Capelle aan den IJssel