user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactinfo

Unica Groep https://cdn.technicus.nl/werkgever_groot/2283/405962745a9577da9fd4d830d4d003a2/
De Wel 15
3871MT Hoevelaken Gelderland NL

0800 - 223 33 33

Unica Groep

De Wel 15, Hoevelaken

Unica Groep
  • Unica Groep
  • Hoevelaken
  • > 250 medewerkers
  • 0800 - 223 33 33

Unica is de grootste zelfstandig technisch dienstverlener van Nederland. We lossen vraagstukken op het gebied van energie, ICT, duurzame gebouwen en gezonde leef- en werkomgevingen op met behulp van techniek. Wij zetten de wensen en behoeften van onze klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met ruim 2200 medewerkers, een omzet van 398 miljoen, 14 vestigingen, 7 gespecialiseerde bedrijven en 3 regionale projectenbedrijven tonen wij dat we een betrouwbare partner zijn op wie je kunt bouwen.
Unica heeft een sterke cultuur. Een cultuur van samenwerken, met ruimte voor initiatief. Pijlers in onze strategie zijn oplossingen voor de toekomst en duurzaamheid. Dit zie je ook terug in de omgang met onze medewerkers, opdrachtgevers en de omgang met elkaar. Wij gaan graag relaties aan voor de lange termijn en willen investeren in onze medewerkers om samen onze doelen te realiseren. We bestaan al meer dan 80 jaar en daar zijn we trots op.

Ben je een echte teamspeler en spreekt een baan bij ons mooie bedrijf je aan? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren naar n van onze vacatures.

Werken bij Unica Groep? Geen open technische vacatures
Bekijk vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische werkgevers
  3. Hoevelaken