Contact

Brockmeyer
Hardwareweg 36
3821BM Amersfoort Utrecht NL

Score: 10.0
Stemmen: 2

Brockmeyer

Vacatures & Werken bij Brockmeyer

Bekijk vacatures

Brockmeyer is gespecialiseerd in online personeelswerving, een activiteit die men vanuit Amersfoort uitvoert. Men kent het internet als geen ander en slaagt er daardoor in om kandidaten en werkgevers uitstekend met elkaar in contact te brengen. U kiest voor een partij met een uitstekende reputatie, die bovendien goede contacten heeft met diverse bedrijven.

Online personeelswerving
Men richt zich op online personeelswerving, waardoor Brockmeyer optimaal gebruik maakt van de huidige mogelijkheden van het internet. Men zorgt daarnaast voor een passend advies over beschikbare functies en de ideale methode om daar op te solliciteren. Ook richt men zich op de ondersteuning van online wervingsactiviteiten, waardoor men beide kanten van de markt op een goede manier aan weet te spreken. Men heeft een uitgebreide ervaring op dit gebied en weet daarom exact wat er wel en niet werkt, waarbij men zich vooral richt op de online mogelijkheden die er bestaan.

Daadkracht en resultaatgericht
Brockmeyer weet zich van andere online aanbieders te onderscheiden door een grote mate van daadkracht aan te bieden. Dit komt deels voort uit de ervaring die men op dit gebied heeft en gaat daarnaast goed samen met de resultaatgerichtheid die men er heeft. De focus op klanttevredenheid zorgt ervoor dat u altijd op een uitstekende manier geholpen wordt en er zeker van bent dat de ondersteuning optimaal is. Uiteraard zorgt men voor persoonlijke begeleiding, juist omdat veel van de andere activiteiten van het bedrijf op het internet plaatsvinden en er daar minder ruimte is voor interactie.

Brockmeyer Vacatures > 4 openstaande technische vacatures
Adviseur / Inspecteur Huisvesting
Ochten MBO Medior
Vgib
Technicus Elektrotechniek & Instrumentatie (E&I) Regio Midden- of Noord-Holland
Utrecht MBO Medior
N.V. Nederlandse Gasunie
Adviseur Elektrotechniek en Procesautomatisering
Almelo HBO Medior
Waterschap Vechtstromen
Leraar Infratechniek Elektro
Zwolle HBO Medior
Deltion College
Bekijk vacatures