Contact

TecPac Technical Capacity B.V. https://cdn.technicus.nl/logo_groot/53e49510b594e1907722cb11edf8577fa2d9bd6c9a9e6e33.jpg
Rivium Quadrant 90 E
2909LC Capelle aan den IJssel Zuid-Holland NL

010-2709330
Score: 10.0
Stemmen: 2

TecPac Technical Capacity B.V.

Vacatures & Werken bij TecPac Technical Capacity B.V.

TecPac Technical Capacity  B.V.
Bekijk vacatures

Gevestigd aan de rand van Rotterdam zijn wij zijn een gedreven en ambitieus bemiddelingsbureau voor Technici opgeleid in de vakgebieden Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel naar de marktgebieden:

Maritiem | Industrie | Offshore | Utiliteit

Je kunt je verdiepen of juist je kennis verbreden in techniek. Wil je op projectbasis werken of liever in vast dienstverband? Of vind je het prettig om gewoon te blijven doen waar je goed in bent? Die keuze is natuurlijk geheel aan jou.

Wat wij voor je kunnen doen is goed luisteren naar je wensen en verwachtingen, beschikbare mogelijkheden met je bespreken en zorgen voor een passend aanbod wat aansluit bij jouw ambitie. Wij streven naar het structureel werven van nieuwe opdrachten en banen bij grote, kleinere, nieuwe en bekende werkgevers in de regio Zuid-Holland. Waardoor we kunnen beschikken over interessante projecten en mooie opdrachten bij misschien wel jouw nieuwe werkgever!

GOED WERKGEVERSCHAP

Het gedrag van werkgevers dat optimaal rekening houdt met de belangen en gevoelens van werknemers, vanuit de overtuiging dat dit voordeel heeft voor allen.

Goed werkgeverschap vinden wij belangrijk binnen TecPac, wij streven naar een samenwerking waarin duidelijkheid, openheid en succes de maatstaven zijn voor onze dienstverlening.

TecPac Technical Capacity B.V. Vacatures > 1 openstaande technische vacature
Monteur | Onderhoud | Technische dienst | Zeeland | Biotechnologie
Kats MBO Junior/Medior/Senior
KingFish Zeeland
Bekijk vacatures