Contact

Job Promo B.V. https://cdn.technicus.nl/logo_groot/screen_shot_2012-12-01_at_292926.png
Lemelerberg 21
2402ZN Alphen aan den Rijn Zuid-Holland NL

Score: 8.0
Stemmen: 3

Job Promo B.V.

Vacatures & Werken bij Job Promo B.V.

Job Promo B.V.
Bekijk vacatures

Job Promo BV kan u helpen bij het invullen van een openstaande vacature. Op dit moment is het talent binnen de techniek schaars, waardoor het verstandig is om gebruik te maken van de producten van een professionele partij als deze.

Hoog bereik en goede service
Bij Job Promo BV zorgt men ervoor dat u een groot aantal werkzoekenden kunt bereiken, zonder dat u daar aan de andere kant zelf veel tijd en moeite in hoeft te steken. De producten van deze onderneming zorgen voor een hoog bereik, waardoor de kans groot is dat u de vacature snel en goed in kunt vullen. De aanvullende service van de onderneming zorgt ervoor dat u precies weet waar u aan toe bent. Men ondersteunt u bij het opstellen van de juiste vacature, zodat u precies het technische talent aan kunt spreken waar u voor de functie naar op zoek bent.

Lage kosten
Uiteraard zorgt Job Promo BV er aan de andere kant voor dat de kosten uitstekend in de hand te houden zijn. Zo kunt u aan de ene kant besparen op de kosten voor het vinden van een nieuw technisch talent, terwijl u aan de andere kant de mogelijkheid heeft om heel effectief op zoek te gaan. Het is de specialiteit van deze onderneming die ervoor zorgt dat u zelf zo min mogelijk omkijken heeft naar de werving. Men maakt onder andere optimaal gebruik van de online mogelijkheden van dit moment, om het technisch talent op een effectieve wijze aan te spreken.

Job Promo B.V. Vacatures > 4 openstaande technische vacatures
Technisch Engineer Werktuigbouwkunde - Installatietechniek
Rijssen MBO Junior/Medior/Senior
DWA
Engineer Elektrotechniek - CAD
Veenendaal MBO Junior/Medior/Senior
DWA
Monteur Technische Dienst
Koudekerk aan den Rijn MBO Junior/Medior
Latexfalt bv
Ervaren Software Engineer (C#, .Net) - Machinebouw
Nieuw-Vennep HBO Medior/Senior
Havatec BV
Bekijk vacatures