Van een goede naar een betere baan!

Kracht Recruitment

 • Arnhem
 • |
 • Technische Recruiter
 • |
 • 9.0 (3)

Wij willen een grote impact maken op de technische arbeidsmarkt vanuit onze filosofie ‘Werken vanuit Kracht’. Wie op de juiste plek zit, komt beter tot zijn of haar recht, is gelukkiger én productiever. Zo dragen we bij aan de beste arbeidsrelatie die jij je kunt wensen.

Alles over Kracht Recruitment

Waarom werken via Kracht?

Wij vergroten de kansen van technisch professionals op de technische arbeidsmarkt. Wij matchen hen met een organisatie die bij ze past en begeleiden hen naar een baan die op hun lijf geschreven is. Wij beloven onze kandidaten een baan waarin hun kwaliteiten, ambities en interesses samenkomen: werken vanuit Kracht. Kracht is dé plek voor technisch talent én voor ervaren, carrièregerichte technisch professionals met de ambitie om de volgende stap te zetten.

Samenwerking met Kracht brengt onze kandidaten én klanten sneller op de juiste plek en zorgt ervoor dat zij hun ambities eerder waar kunnen maken. Wij dagen onszelf elke dag uit om er het beste uit te halen. Dit doen we vol enthousiasme vanuit drie kernwaarden: specialisme, persoonlijke aandacht en ondernemerschap.

25 werknemers 70-30% man/vrouw gem. leeftijd 28 jaar
Bemiddeling: van een goede naar een betere baan!

Bemiddeling: van een goede naar een betere baan!

Werken uit Kracht is willen en kunnen. Dat is de basis voor jouw droombaan. Kracht heeft specialistische kennis waardoor we je begrijpen, jouw vakjargon snappen en jouw kracht kunnen vertalen naar een droombaan in de techniek. Een baan waarin jij werkt vanuit jouw Kracht. Samenwerken met ons betekent een grotere kans op de best mogelijke baan. Je werkt samen met een consultant die gespecialiseerd is in recruitment én in jouw vakgebied. Samen vinden jullie de baan die op jouw lijf geschreven is.

Bouw Civiele Techniek Installatietechniek
Kennisdeling

Carrière advies

Je hebt een goede baan, maar je overweegt een betere. Wij begrijpen wat jij wilt en kunt, maar ook waar je van droomt. Zonder direct een nieuwe baan te zoeken, maar met oog voor jouw ontwikkeling. Je krijgt advies over carrièrekansen, salarisgroei en ontwikkelingsmogelijkheden. Wij brengen in kaart welke mogelijkheden er allemaal voor jou kunnen liggen. Daarbij zien we kansen waar je zelf nog nooit aan gedacht hebt. Misschien ligt jouw Kracht wel heel ergens anders dan je nu denkt! Bekijk nu onze vacatures

Salarissen Kracht Recruitment

Gemiddeld salaris € 3.750 p/m
Gemiddeld salaris per carrièreniveau
 • Junior
 • Medior
 • Senior
 • € 2.500
 • € 3.750
 • € 5.250
Stuur je cv naar Kracht Recruitment Kracht Recruitment kijkt of ze je kunnen matchen jouw perfecte werkgever. Open sollicitatie bij Kracht

Werken bij Kracht Recruitment ervaringen

Sanne

Sanne
Commercieel Manager

De persoonlijke aanpak van Kracht sprak mij direct aan: tijdens het eerste kennismakingsgesprek hebben wij uitgebreid gesproken over mijn persoonlijke eigenschappen, carrière en ambities. Wat ik hierbij direct erg prettig vond was de openheid en het feit dat de consultants van Kracht echt de ‘taal’ van de bouw spreken.

Erik

Erik
Innovatie Strateeg

Na het sturen van mijn uitgebreide CV spraken we af om kennis te maken bij Van de Valk onder het genot van een kop koffie. Vanaf het begin hadden we meteen een ontspannen en open gesprek dat een warm contrast vormde met de gesprekken die ik eerder met andere bureaus gevoerd had. Ik ervaarde dat Kracht echt naar me luisterde en oprecht geïnteresseerd was in mij, mijn motivatie, carrière en mijn levenservaring in bredere zin. Ik voelde me vrij en veilig waardoor ons gesprek geen verkoopgesprek werd waarin ik mezelf mooi verkocht maar een open dialoog werd over mijn intrinsieke motivatie en wat er echt bij me past.

Kracht Recruitment updates

Kracht Recruitment
Drijfverentest

Deze test geeft je inzicht in jezelf. En dat is belangrijk, want als je je drijfveren kent én meeweegt bij het zetten van de volgende stap in je carrière dan is de kans op succes en werkplezier vele malen groter.

Doe de test
Wat is werken vanuit Kracht?

Vroeger koos je het beroep van je vader of een oom. En later bepaalde de sector waar veel werkgelegenheid daar was je carrière richting. Om die reden koos ik ooit voor een opleiding in de techniek. Volgens mijn leraren waren er daarna twee smaken. Of je wordt uitvoerder of werkvoorbereider. Binnen zitten leek mij niks dus het werd uitvoerder.

Lees het blog
Onze consultants

Een krachtig team van experts staat voor jou en jouw carrière klaar.

Bekijk onze specialisten