Raaak Personeel

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Raaak Personeel
  • Raaak Personeel
  • Alblasserdam, Zuid-Holland

Raaak Personeel heeft de beste connecties voor banen in de technische sector. Ben jij opzoek naar een baan in Zuid-Holland, Utrecht of Brabant? Dan ben je bij Raaak Personeel aan het juiste adres. Gevestigd in Alblasserdam, Barendrecht, Best, Breda, Capelle a/d IJssel, Den Bosch, Etten-Leur, Gorinchem, IJsselstein, Oosterhout, Papendrecht, Schiedam, Tilburg en Waalwijk. De keuze is reuze.

Raaak Personeel bemiddelt in technische vakkrachten zoals jij. Dit zijn de voordelen van Raaak Personeel

✔ Persoonlijk gesprek dat verder kijkt dan je CV
✔ Reactie binnen één dag
✔ Proactieve houding in het vinden van de beste baan
✔ Eerlijk salaris
✔ Baan dichtbij huis
✔ Opleiding nodig? Die betalen wij!

Persoonlijk gesprek
Raaak Personeel kijkt verder dan het CV op tafel. Een persoonlijke benadering, dat is echt belangrijk. Na een inschrijving gaat een consultant persoonlijk met u in gesprek om u zo goed mogelijk te leren kennen. Welke wensen heeft u? En waar wordt u gelukkig van en welke bedrijfscultuur past het best bij u? Dankzij deze persoonlijke benadering wordt er snel en effectief een mooie baan gevonden.

Actief aan de slag
Nadat u heeft gesproken met een van de consultants gaan zij meteen aan de slag. Raaak Personeel heeft uitstekende contacten bij vele bedrijven. De consultants kennen hun regio op hun duimpje en spelen sterk in op de lokale arbeidsmarkt. Bij een beschikbare functie, perfect voor jou, legt de consultant het eerste contact tussen u en het bedrijf.

Er is geen twijfel over mogelijk dat Raaak Personeel voor u de passende baan vindt binnen de techniek!Locatie

Raaak Personeel https://cdn.technicus.nl/logo_groot/ae6a7ec7b081dd9f05c8540bb2624d20d31e7b00e4ff7aaa.png https://cdn.technicus.nl/logo_groot/ae6a7ec7b081dd9f05c8540bb2624d20d31e7b00e4ff7aaa.png
2952AD Alblasserdam Zuid-Holland NL