Koninklijke BAM Groep

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Koninklijke BAM Groep
  • Koninklijke BAM Groep
  • Bunnik, Utrecht

Building the present, creating the future

Onze maatschappij verandert voortdurend en de bebouwde omgeving beweegt daarin mee. Met the internet of things, big data en virtual reality kan slim worden ingespeeld op, bijvoorbeeld, woonbehoeften. En wat is het effect van zelfrijdende autos op de infrastructuur van de nabije toekomst? Daarnaast heeft de enorme vlucht die de technologie de afgelopen jaren nam, innovaties voortgebracht die uitstekend toepasbaar zijn in het bouwproces: robotisering, 3D-printers en drones.

Nieuwe contractvormen vragen om een meer klantgerichte aanpak, waarbij de eindgebruiker en de omgeving het uitgangspunt vormen. Ontwikkelingen in de circulaire economie motiveren om voor elke vraag een duurzame oplossing te bieden. Denken in mogelijkheden brengt onze samenleving verder. BAM heeft de ambitie voorop te lopen bij deze vernieuwingen. Jij ook?

Koninklijke BAM Groep: de ondernemende bouwer, wereldwijd, met aandacht voor digitalisering en innovatieve en duurzame bouwoplossingen. Van tunnels en ziekenhuizen in Nederland tot havens en musea in het verre buitenland. BAM staat aan de basis van vele toonaangevende projecten. BAM is actief in de business lines Bouw en vastgoed en Infra, alsmede op het gebied van Publiekprivate samenwerking. Je komt BAM tegen in elke fase van het bouwproces: van projectontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud.

BAM is een van de grootste bouwondernemingen van Europa. In Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland nemen we leidende marktposities in. Met zon 19.500 medewerkers brengt BAM jaarlijks duizenden projecten tot stand, waarbij duurzaamheid, innovatie en digitalisering voorop staan. BAM is building the present, creating the future.Locatie

Koninklijke BAM Groep https://cdn.technicus.nl/logo_groot/2759d85d3e330bda0ccd758d7d4bc43b5e950652f19fc627.png https://cdn.technicus.nl/logo_groot/2759d85d3e330bda0ccd758d7d4bc43b5e950652f19fc627.png
3981AZ Bunnik Utrecht NL