Lodewijks

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Lodewijks
  • Lodewijks
  • Etten-Leur, Noord-Brabant

Over Lodewijks

Wij zijn gespecialiseerd in:
Loodgieterswerk
Sanitair en mindervalide aanpassingen
Lood- en zinkwerk
Centrale verwarming en service
Service en Onderhoud (CV-Ketels)
Dakbedekking
Legionella preventie

Onze medewerkers verrichten op detacheringsbasis alle voorkomende installatiewerken voor andere installatiebedrijven.
Wij nemen namelijk geen eigen werken aan, maar stellen onze medewerkers beschikbaar.
Loodgieters, CV-monteurs (dun- en dikwandig) en Service en Onderhoudsmonteur (CV-Ketels) die beschikken over de vakkennis die onze opdrachtgevers wensen.
Lodewijks werkt met eigen personeel, een pool van ZZPers en vakkrachten van andere installatiebedrijven.

Het zijn altijd specialisten op hun vakgebied die wij, als het om ons eigen personeel gaat, door en door kennen. Onze eigen medewerkers worden voor indiensttreding uitvoerig gescreend en worden na een inwerkperiode onder leiding van een ervaren vakman van Lodewijks zelfstandig ingezet. Ingeleend personeel dient te voldoen aan de door ons gestelde eisen en normen.

Lodewijks biedt werknemers in de installatietechniek de mogelijkheid afwisselend en interessant werk te verrichten. Werkgevers vinden bij Lodewijks de vaklieden die zij op tijdelijke basis in willen huren of kunnen hun eigen medewerkers via Lodewijks op andere werken plaatsen.

Als monteur van Lodewijks geven wij je de kans jezelf verder te ontwikkelen door scholing en praktijkervaring op te doen zodat je zo breed mogelijk kunt worden ingezet.

De baan bij Lodewijks is NIET van tijdelijke aard. De meeste van onze monteurs zijn bij ons in vaste dienst of hebben een contract voor bepaalde tijd. Men wordt vervolgens gedetacheerd (uitgeleend aan opdrachtgevers), maar wij blijven in nauw contact met onze werknemers en zorgen voor ononderbroken door planning bij beëindiging van een project. Het is niet voor niets dat een groot aantal monteurs al bijna 20 jaar bij ons werkt. Dit vanwege de afwisseling in het werk en de goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Binnen het bedrijf heerst een informele sfeer die zorgt voor de aangename collegialiteit binnen Lodewijks.



Locatie

Lodewijks https://cdn.technicus.nl/logo_groot/07b4fb39f6ab48ecb3e0a176a68ebf2f205d30b5a23b7da2.jpg https://cdn.technicus.nl/logo_groot/07b4fb39f6ab48ecb3e0a176a68ebf2f205d30b5a23b7da2.jpg
4879AH Etten-Leur Noord-Brabant NL