Zeehondencentrum Pieterburen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Zeehondencentrum Pieterburen
  • Zeehondencentrum Pieterburen
  • Pieterburen, Groningen

Iedereen kent het Zeehondencentrum in Pieterburen, waar zeehondenzorg al 50 jaar centraal staat. Jaarlijks trekt het Zeehondencentrum momenteel circa 85.000 bezoekers aan, met name uit Nederland, België en Duitsland. Het Zeehondencentrum is een internationale organisatie dat samenwerkt met vrijwilligers en studenten over de hele wereld voor onze missie: een gezonde zeehond in een gezonde zee.

Vanuit Zeehondencentrum Pieterburen zijn wij een paar jaar geleden gestart met het initiatief Werelderfgoedcentrum Waddenzee. Een nieuw opgerichte stichting met als doel een centrum over UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee in de haven van Lauwersoog te realiseren.

In de afgelopen jaren heeft het Zeehondencentrum een belangrijke ontwikkeling doorgemaakt richting een vorm van zeehondenzorg waarbij de nadruk ligt op onderzoek en het voorkomen van opvang. Dit sluit aan bij de visie dat de zeehond een onmisbaar onderdeel is van een complex ecosysteem in de Waddenzee. Om de kwaliteit van de zeehondenzorg te waarborgen en tegelijkertijd te kunnen door ontwikkelen, zijn wij op zoek naar een allround medewerker voor de technische dienst.



Locatie

Zeehondencentrum Pieterburen https://cdn.technicus.nl/logo_groot/a7b48d387f4b9e2c2bcad9ac9f694ae2b24197bdbe30bb76.png https://cdn.technicus.nl/logo_groot/a7b48d387f4b9e2c2bcad9ac9f694ae2b24197bdbe30bb76.png
9968AG Pieterburen Groningen NL