Ministerie van Defensie

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Ministerie van Defensie
  • Ministerie van Defensie
  • Arnhem, Gelderland

Defensie biedt je iets wat veel andere werkgevers niet kunnen: de unieke kans om bij te dragen aan vrede vrijheid en veiligheid. In Nederland maar ook daarbuiten. Als militair is de kans groot dat je een tijdje naar het buitenland vertrekt. Dat kan zijn voor een vredesmissie voor humanitaire hulpverlening of voor bondgenootschappelijke verdediging. De hiervoor benodigde skills en drills doe je op tijdens je opleiding in je dagelijkse werk of op oefeningen in binnen- en buitenland.

Defensie is niet zomaar een werkgever. Een baan bij Defensie is een investering in je toekomst. Als militair leer je een vak doe je unieke werkervaring op en ontwikkel je belangrijke competenties. Denk aan goed leren samenwerken in een team werken onder hoge druk verantwoordelijkheid dragen en zo duidelijk mogelijk informatie overdragen aan je collegas. Allemaal vaardigheden die gedurende je carrière goed van pas komen of je die nu binnen of buiten Defensie voortzet. Want er zijn veel werkgevers die graag een oud-militair in dienst nemen.

Het beroep van militair is bijzonder. Tijdens je dagelijkse werk - of dat nu in Nederland op een kazerne tijdens uitzendingen of oefeningen is - doe je constant nieuwe kennis en ervaringen op. Zo verleg je je fysieke en mentale grenzen leer je te vertrouwen op jezelf ontwikkel je een oog voor je omgeving en ontdek je dat zelfstandig zijn niet hetzelfde is als alles alleen willen doen. Ook ervaar je wat echte kameraadschap is hoe je moet omgaan met verschillende mensen en culturen en dat vrede en veiligheid niet overal vanzelfsprekend is. Een loopbaan bij Defensie verandert je en laat je groeien als militair én als mens.



Locatie

Ministerie van Defensie https://cdn.technicus.nl/logo_groot/9091dc558f107315d123ef546f028e7c06a6852ab64e054f.png https://cdn.technicus.nl/logo_groot/9091dc558f107315d123ef546f028e7c06a6852ab64e054f.png
6816TW Arnhem Gelderland NL