Arriva Nederland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Arriva Nederland
  • Heerenveen, Friesland

Arriva Nederland maakt deel uit van de Arriva Groep, waar Deutsche Bahn eigenaar van is. Arriva is een toonaangevende exploitant van personenvervoer, actief in 14 Europese landen.

In Nederland is Arriva met 6.000 medewerkers actief in de provincies Drenthe, Flevoland, Frysln, Gelderland, Groningen, Noord-Brabant, Lelystad, Limburg, Overijssel en Zuid-Holland. Naast trein- en busvervoer exploiteren we samen met Koninklijke Doeksen de Waterbus in Zuid-Holland en zijn we actief in de Nederlandse touringcarbranche onder de naam Arriva Touring.

Wij zien onszelf als een ondernemende, slagvaardige speler in het personenvervoer met passie voor samenwerken, kwaliteit en resultaat. Dit doen we door onze reizigers een goede reis te bieden. Onze kernwaarden: veilig, betrouwbaar, ondernemend, toegankelijk, betrokken en duurzaam.

Onze missie
Mensen in de totale mobiliteitsketen vervoeren, met een sterke focus op trein- en busvervoer. Dit doen we op een veilige, duurzame manier waarbij Arriva wordt gezien als betrouwbare, ondernemende partner voor opdrachtgever en reiziger. Onze stakeholders herkennen in ons een goed toegankelijk bedrijf met grote betrokkenheid bij mens en maatschappij. Wij zijn permanent bezig onze organisatie gereed te maken voor de toekomst.

Feiten cijfers
1.550 bussen
147 treinen
13 boten (Waterbus)
6.000+medewerkers

OV-klantenbarometer
Ieder jaar wordt onafhankelijk de landelijke OV-klantenbarometer uitgevoerd. Een enqute onder ruim 90.000 reizigers waarbij de klanttevredenheid wordt getoetst in het regionale openbaar vervoer. De afgelopen jaren scoort Arriva met zowel haar bus- als haar treinconcessies boven het landelijke gemiddelde. Voor onze dienstverlening in 2013 werden we met een 7,5 beoordeeld.



Locatie

Arriva Nederland
8441BH Heerenveen Friesland NL