ITS Foil, Film & Paper Products

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

ITS Foil, Film & Paper Products
  • ITS Foil, Film & Paper Products
  • Apeldoorn, Gelderland

ITS (ca. 160 medewerkers) is een toonaangevende fabrikant van huishoudelijke verpakkingen met één van de meest geavanceerde productielocaties in Europa. Bovendien zijn wij een betrouwbare zakenpartner voor grote retailers in de Europese cateringindustrie. Naast het leveren van een constant hoge productkwaliteit, hebben wij al meer dan tientallen jaren ervaring met het bieden van oplossingen op maat voor onze klanten in de retail-industrie. Door voorop te blijven lopen is ITS bovendien een aantrekkelijke werkgever met volop mogelijkheden voor personeel, dat net zo leergierig en gepassioneerd is als onze nog altijd actieve oprichters sinds 1979.

Gemak bieden bij het bereiden en bewaren van vers voedsel, dat is waar het bij ITS (www.itsfoil.nl) om draait. Bijdragen aan een duurzame levensstijl is hierin onze belangrijkste zorg. Het tegengaan van voedselverspilling en het behouden van waarde zijn vanaf het begin de kern van ons bedrijf geweest. Daarom blijven we innoveren als toonaangevende fabrikant. Zo zijn wij uitgegroeid tot een solide partner in huishoudverpakkingen voor grote retailers en distributeurs in Europa.

Binnen de afdeling Operations van ITS zijn een aantal Productieteams samen met het team van de Technische Dienst verantwoordelijk voor het just in time en met de hoogste kwaliteitsnorm beleveren van de door de klanten van ITS bestelde producten. De Technische Dienst staat onder leiding van een Hoofd Technische Dienst en houdt zich bezig met mechanische, elektrische en PLC-techniek.



Locatie

ITS Foil, Film & Paper Products https://cdn.technicus.nl/logo_groot/c0b8aaf2988ed0a7f858db5f1082e242bc87b4f7ca3ce39b.png https://cdn.technicus.nl/logo_groot/c0b8aaf2988ed0a7f858db5f1082e242bc87b4f7ca3ce39b.png
7333NZ Apeldoorn Gelderland NL