Dijklander Ziekenhuis

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Dijklander Ziekenhuis
  • Hoorn (NH), Noord-Holland

Afdeling Vastgoed van het Dijklander Ziekenhuis bouwt door! Voor de komende jaren staat er veel op de planning: verduurzaming van de gebouwen, het realiseren van de CO2 reductiedoelstellingen, een hybride OK en spoedpost in Hoorn, aanpassen poliklinieken en klinieken Purmerend, nieuwbouw fase 3 locatie Hoorn, enzovoort. Om dit alles in goede banen te leiden is het enthousiaste team van Vastgoed op zoek naar een technische projectleider werktuigbouwkunde. Ben jij een echte doorzetter, beschik je over tact en ben je overtuigend? Lees dan vooral verder!

Binnen de afdeling Vastgoed zijn er vier interne projectleiders werkzaam. Er zijn twee medewerkers Vastgoed, een controller Facilitair bedrijf en een afdelingshoofd Vastgoed.

Samen vormen we een hecht team. De projectleiders zijn verantwoordelijk voor alle projecten rondom de themas werktuigbouwtechniek, elektrotechniek en bouwkunde. De projectleiders hebben ieder hun eigen specialisme. Jouw aanspreekpunt is het afdelingshoofd Vastgoed Projecten.

Gezamenlijk staan we als afdeling voor uitdagende projecten. Samenwerking, humor en collegialiteit zorgen er voor dat alle projecten voor het ziekenhuis worden gerealiseerd, aldus een medewerker van de afdeling.



Locatie

Dijklander Ziekenhuis
1624NP Hoorn (NH) Noord-Holland NL