Orion Complex Fleets

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Orion Complex Fleets
  • Barneveld, Gelderland

Natuurlijk heel belangrijk al die informatie over de functie, wat we van jou verwachten en wat we kunnen bieden, maar wie zijn wij eigenlijk?

Orion Complex Fleets B.V. (100% dochter van Pon) is een organisatie die heel simpel gezegd de klant ontlast op het gebied van wagenparkbeheer. In dit wagenpark zijn vaak complexe voertuigen te vinden en wij nemen de fleet management, werkplaats- en/of serviceprocessen uit handen van de klant.

Om dit allemaal in goede banen te leiden hebben we 3 bedrijven onder Orion Complex Fleets gebracht:
1 Orion Fleet Management: Met de sectorspecifieke ervaring en technische kennis van ons fleet management team, verzorgen wij de inzetbaarheid van het wagenpark van de klant. Is er een storing in een voertuig? Dan wordt er contact opgenomen met ons fleet management team en deze beoordelen wat er moet gebeuren en waar en wanneer de chauffeur terecht kan.
2 Orion Grip: Met het eigen ontwikkelde, online beheerssysteem OrionGrip wordt het volledige instandhoudingsproces van de voertuigen inzichtelijk en kan alle gewenste informatie tot in detail worden gerapporteerd.
3 Orion Partners: Hier voeren we het schadeherstel, onderhoud en reparatie, keuringen, revisies en constructiewerk van de voertuigen uit. Om dit uit te voeren hebben we 10 werkplaatsen die verdeeld over het land te vinden zijn. Door de specifieke specialisaties hebben we Orion Partners weer afgebakend onder 3 labels:
o BusPartners: De naam zegt het al. Dit is dé specialist in de ov- en touringcar sector voor reparatie, onderhoud, outsourcing en wagenparkbeheer. Grote klanten van ons zijn bijvoorbeeld Connexxion, Keolis en Syntus.
o WastePartners: Dé specialist in de waste recycling sector voor reparatie, onderhoud, outsourcing en wagenparkbeheer. Grote klanten bij deze partner zijn Suez en Remondis.
o Airportpartners: Is een technisch dienstverlener in de wereld van Airside voertuigen van luchthavens. Tot onze specialismes behoren crashtenders, sneeuw- en gladheidsbestrijding, strooiers, maar ook de personenautos van het personeel van Schiphol.



Locatie

Orion Complex Fleets
3771ME Barneveld Gelderland NL