Magneto

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Magneto
  • Magneto
  • Delft, Zuid-Holland

Hallo getalenteerde Technici!
Wij zijn Magneto, een baanbrekende startup die zich richt op het bevorderen van het vakgebied van duurzame magnetocalorische verwarming en koeling. Ons team bestaat momenteel uit ongeveer 10 zeer bekwame individuen, en we zijn enthousiast op zoek naar een Laboratoriumtechnicus om zich bij ons aan te sluiten.

Over Magneto:
Bij Magneto geloven we dat we ons comfort niet hoeven op te offeren voor onze planeet, of vice versa. Huidige verwarmings- en koelsystemen behoren tot de grootste producenten van broeikasgasemissies. Onze oplossing, gebaseerd op geavanceerde magnetocalorische technologie, biedt een alternatief voor producenten van warmtepompapparaten voor koeling en verwarming. Een alternatief zonder broeikasgasemissies bespaart hun klanten ongeveer 30% aan energieverbruik en heeft lagere eigendomskosten. Met behulp van geavanceerde additive manufacturing-technologie produceren we 3D-geprinte magnetocalorische materialen, waarmee we de koel- en verwarmingsindustrie revolutionair veranderen en zeer efficiënte, gasvrije en duurzame koeling, airconditioning en huishoudverwarming mogelijk maken.
Als spin-off van de TU Delft en BASF verbinden we de nieuwste technologische doorbraken met de meest betrouwbare industriële processen, wat leidt tot baanbrekende technologie die gericht is op de markt van $19 miljard voor dampcompressoren. Samen met het EIC Accelerator-project van de European Innovation Council en onze durfkapitaalpartners sprinten we naar ons demonstratie- en pilotproject voor supermarkten in Nederland in de komende twee jaar.
We bevinden ons in de spannende fase van een snelgroeiende startup en zijn op zoek naar een betrouwbare en nieuwsgierige Laboratoriumtechnicus. De geselecteerde kandidaat wordt een kernlid van het kwaliteitscontrole- en productontwikkelingsteam, werkt samen met een groep multidisciplinaire (en leuke!) collegas en ontwikkelt zowel Magneto als zichzelf. Sluit je aan bij Magneto en samen bouwen we revolutionaire koel- en verwarmingstechnologie voor een duurzame toekomst!

R&D Technicus in Delft

Delft - MBO - Junior/Medior/Senior
Magneto


Locatie

Magneto https://cdn.technicus.nl/logo_groot/30d8e8168ef8270ee991b11463a1f6063cc9a98e4235baec.png https://cdn.technicus.nl/logo_groot/30d8e8168ef8270ee991b11463a1f6063cc9a98e4235baec.png
2629JD Delft Zuid-Holland NL