UBQ Materials

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

UBQ Materials
  • UBQ Materials
  • Bergen op Zoom, Noord-Brabant

Je ziet afval, wij zien een materiaalrevolutie. Het UBQ-materiaal stelt de wereld in staat om gemakkelijk over te schakelen naar duurzaamheid zonder concessies te doen aan winstgevendheid.

Bij UBQ Materials hebben we een revolutionaire oplossing ontwikkeld voor het afvalprobleem. We hebben afvalverwerking opnieuw gedefinieerd, afval gerelateerde vervuiling geëlimineerd en de immense waarde binnen afval ontgrendeld.

Dus wat is de UBQ-oplossing? Wat we je kunnen vertellen, is de basis van onze patenten. We nemen al je huishoudelijk afval, de organische delen zoals voedselresten, tuinafval en vieze kartonnen verpakkingen, de ongesorteerde pakketten en gemengde kunststoffen, en in plaats van het te dumpen op de vuilnisbelt, zetten we het om in een nieuw materiaal.

Dus wat is UBQ-materiaal, vraag je je misschien af? Het is een nieuw, op biologie gebaseerd, klimaatpositief, wereldwijd gepatenteerd materiaal dat kan worden gebruikt in bestaande industrieën voor de productie van duizenden producten. Het is schoon, duurzaam en kosteneffectief. En het is ook recyclebaar. Het groenste thermoplastische materiaal op de planeet!

Wij bieden de ontbrekende schakel tussen afvalverwerking en de productie van nieuwe producten, waarbij we overgaan van een lineair model van extractie en consumptie dat onze natuurlijke hulpbronnen uitput, naar een werkelijk circulaire economie.

Doe mee aan de oplossing - kom bij ons werken! UBQ groeit en zoekt naar jou!

Ervaren Mechanisch onderhousmonteur

Bergen op Zoom - MBO - Medior
UBQ Materials


Locatie

UBQ Materials https://cdn.technicus.nl/logo_groot/376531f851a884bd08de744cfb9d271aa4f21e5561d2a187.png https://cdn.technicus.nl/logo_groot/376531f851a884bd08de744cfb9d271aa4f21e5561d2a187.png
4612PT Bergen op Zoom Noord-Brabant NL