Lamson/HTA

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Lamson/HTA
  • Lamson/HTA
  • De Meern, Utrecht

Onder Lamson hebben we twee verschillende bedrijven; Lamsonair en Lamson Security.

Lamsonair is voortgekomen uit het beroemde Lamson Corporation, al actief sinds 1879 in de VS. Sinds 1952 zijn we een toonaangevende leverancier van buizenpostsystemen in Nederland en België. Onze geschiedenis laat zien dat we altijd innoveren en onze producten verbeteren. We geloven sterk in nieuwe technologieën om veiligheid, efficiëntie en logistiek te verbeteren.

Bij Lamsonair begrijpen we dat bedrijven steeds meer willen automatiseren. Daarom werken we voortdurend aan nieuwe innovaties om de logistiek van onze klanten te automatiseren, terwijl ze toch flexibel blijven. Onze expertise helpt bedrijven om efficiënter te werken en menselijke fouten te verminderen.

Met ons begrip van klantbehoeften en onze toewijding aan vooruitgang, blijven we de norm stellen in geautomatiseerde logistiek. Lamsonair is uw partner voor naadloze, efficiënte en toekomstbestendige logistiek.

Lamson Security Systems is een vernieuwende technische dienstverlener op het gebied van beveiliging. We zijn voortdurend op zoek naar innovatieve benaderingen die de norm overstijgen. Waar anderen stoppen, gaan wij door. Onze kracht ligt in het laten praten van beveiligingssystemen op een geheel nieuw niveau, via software-integratie. Bij Lamson Security hebben we onze eigen Innovation Academy, waar we nieuwe producten ontwikkelen in samenwerking met klanten. Zo waarborgen we dat onze producten perfect passen in praktijksituaties. Hier is voortdurende ontwikkeling aan de orde van de dag. Ons team heerst in een informele, collegiale sfeer, gedreven door enthousiasme, initiatief en toewijding aan kwaliteit

Beveiligingsmonteur

De Meern - MBO - Medior/Senior
Lamson/HTA


Locatie

Lamson/HTA https://cdn.technicus.nl/logo_groot/e246efa74fcadf0d75706d2dcb1b41bc44c3a4c204650c26a90a48c6fb2b.png https://cdn.technicus.nl/logo_groot/e246efa74fcadf0d75706d2dcb1b41bc44c3a4c204650c26a90a48c6fb2b.png
3454PW De Meern Utrecht NL