Trinamics

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Trinamics
  • Trinamics
  • Eindhoven, Noord-Brabant
  • 51 - 250 medewerkers
Trinamics vacatures

BEN JIJ KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP?
Techniek. Dat is waar onze vacatures over gaan. Of je nu net van school afkomt of dat je al een aantal jaar ervaring hebt. Ben je op zoek naar een baan waar je je talenten verder in kunt ontwikkelen? En wil je groeien in jouw vakgebied? Dan staan onze consultants voor je klaar.

Wij verbinden mensen met techniek. De juiste kandidaat met het juiste bedrijf. De juiste functie met de juiste persoon. De juiste uitdaging met het juiste talent. Bij Trinamics geloven we dat een verbinding pas sterk is als de lijnen kort zijn. Met een persoonlijke, open en eerlijke manier van werken, laten wij onze opdrachtgevers en talenten voorop lopen.

Wij zijn er om jou in het doolhof aan vacatures te begeleiden naar een baan om trots op te zijn. Omdat het bij een toonaangevend bedrijf is, omdat de nieuwe functie de eigen invloed vergroot of omdat het inhoudelijk beter aansluit op jouw wensen. Met een groot aantal organisaties en banen om uit te kiezen, zorgen wij voor de volgende stap in jouw carrière. Of je nu zoekt naar een startersfunctie of een tweede stap in je carrière, we bouwen al 15 jaar aan ons netwerk en daar kun jij gebruik van maken.

BEKEND IN DE REGIO
Met vier kantoren in Nederland weten we wat er speelt in de regio. Ons netwerk bestaat uit zowel gespecialiseerde mkbers, als uit grote (inter)nationale organisaties. Op projectbasis of voor de lange termijn. Op basis van jouw voorkeur, zorgen we ervoor dat je precies vindt wat je zoekt. Ons enthousiast en hoogopgeleid team van consultants maakt graag de perfecte match. Betrokken en met oog voor detail.

Projectmanager Infrastructuur

Barendrecht HBO Medior
Maintenance & support

Electrical Engineer (The Netherlands)

Zierikzee HBO Medior
Manufacturing

Procesoperator Waterbehandeling

Spijkenisse MBO Junior
Maintenance & support

Procesoperator Waterbehandeling

Spijkenisse MBO Junior
Maintenance & support

HSE Adviseur

Breda HBO Junior/Medior
Maintenance & support
Trinamics vacatures

Contact

Trinamics https://cdn.technicus.nl/logo_groot/4a9f726139923aea89ee43470f7f7646a27d06debbce9c4e.png https://cdn.technicus.nl/logo_groot/4a9f726139923aea89ee43470f7f7646a27d06debbce9c4e.png
5611ZC Eindhoven Noord-Brabant NL