+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Plc/ Scada- Engineer - Per Direct Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

POWARE Industrial Automation

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
POWARE Industrial Automation

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Industrial Automation als PLC/ SCADA Engineer bij POWARE, een toonaangevende detacheerder. Jouw rol omvat het ontwerp, de realisatie en optimalisatie van productiebesturingssystemen. Geniet van de flexibiliteit in arbeidsvoorwaarden, waaronder het unieke 'vast en zeker' Bonuscontract, waarbij je keuzes maakt over je vervoer, laptop, smartphone, vakantiedagen en persoonlijke ontwikkeling. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij werken bij het leukste Industrial Automation bedrijf van Nederland en heb je ervaring met PLC- en/of SCADA systemen? Vind je het leuk om in verschillende bedrijfskeukens te kunnen kijken? Dan is dit je kans om als PLC/ SCADA Engineer bij een van de meest betrokken detacheerders van Nederland te komen werken: POWARE!

Jouw rol

Je levert een bijdrage aan het ontwerp, de realisatie, optimalisatie en vernieuwing van productiebesturing- en informatiesystemen, maar ook aan een deskundig advies of het verzorgen van een specifieke applicatietraining. Je vertaalt daarbij de wensen van de opdrachtgever in een concrete besturingsoplossing. Testen en in bedrijfstellen maken vaak onderdeel uit van de werkzaamheden. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan opdrachten en projecten en je onderhoudt hierbij intensief contact met je (soms tijdelijke) collega’s en de opdrachtgever.

Wie we zoeken

Je hebt een afgeronde technische HBO- en/of Universitaire opleiding, en enkele jaren ervaring met het configureren van één of meerdere PLC- en/of SCADA systemen, zoals Siemens, Allen Bradley, GE Fanuc, etc.

Bovendien beschik je over goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal, ben je klantgericht en ambitieus, ben je een teamplayer, werk je georganiseerd en handel je gedisciplineerd.

Wat we bieden

POWARE biedt jou, naast een prettige werkomgeving, uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bedrijfspensioenvoorziening.

POWARE biedt flexibiliteit in arbeidsvoorwaarden waarbij je als ondernemende engineer bijvoorbeeld kunt kiezen voor het ‘vast en zeker’ Bonuscontract. Je maakt zelf keuzes met betrekking tot je vervoer, laptop, smartphone, aantal vakantiedagen en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in