+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Calculator Elektrotechniek Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ELLBRU

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Heb je ervaring met elektrotechnische installaties en hou je van het maken van calculaties die voor iedereen voordelig zijn? In deze rol praat je veel met klanten, zowel op papier als in het echt, en zorg je dat je alles goed begrijpt. Je kijkt naar documenten en maakt een plan om te zorgen dat we het werk goed kunnen doen. Ook let je op de planning en denk je aan manieren om het werk beter te maken. Als je meer wilt leren over engineering, kan dat hier ook. En als je deze baan nog niet helemaal kunt, helpen we je om te groeien naar dit niveau. Interesse in een uitdagende omgeving? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij ervaring met elektrotechnische installaties in een industriële omgeving? Stel jij graag calculaties op om win-win situaties te creëren voor jou en de klant? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat jij gaat doen als calculator:

  • Je communiceert effectief met onze klanten op het juiste niveau, zowel mondeling op locatie als schriftelijk in je calculaties, waarbij je de verschillende vereisten in overweging neemt.
  • Je analyseert de aanvraagdocumenten grondig, wat resulteert in een risicomatrix waarin technische, juridische en financiële risico's worden vastgelegd, inclusief mogelijke kansen en alternatieven.
  • Je bepaalt de benodigde omvang van de aanvraag, zodat je de juiste interne en externe eisen kunt specificeren bij leveranciers en onderaannemers, terwijl je tegelijkertijd constructieve relaties opbouwt.
  • Je zorgt voor gedetailleerde inhoudelijke specificaties en vergelijkingen tussen verschillende onderdelen om tot een technisch en kostenefficiënte aanbieding te komen.
  • Je bewaakt de planning van offertes, waarbij je ook de betrokkenheid van leveranciers en onderaannemers waarborgt om tijdig een volledige offerte te kunnen leveren.
  • Je denkt proactief na over mogelijke alternatieven die zowel ons als de klant ten goede kunnen komen, waarbij je ook duurzame oplossingen financieel kunt onderbouwen.
  • Je gedijt in een teamomgeving waar de communicatielijnen kort zijn, er een hechte samenwerking is en waar we samen streven naar het realiseren van mooie projecten, niet alleen voor elkaar maar met elkaar.

Heb je daarnaast interesse in bijvoorbeeld engineering? Dan bieden wij je de ruimte om hierin te participeren. Ben je juist iemand die zich wil ontwikkelen naar deze functie? Dan staan wij klaar om samen met jou een persoonlijk ontwikkeltraject uit te stippelen, zodat je binnen afzienbare tijd naar deze rol toe kunt groeien.



Gevraagd

Als onze nieuwe calculator elektrotechniek ben jij van nature technisch nieuwsgierig en toon je een proactieve betrokkenheid binnen je werkzaamheden en team, wat je flexibiliteit en variatie in taken doet waarderen. Je werkt nauwkeurig en resultaatgericht en hecht veel waarde aan zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast vragen wij het volgende:

  • Je hebt een technische vooropleiding, bij voorkeur in elektrotechniek.
  • Je beschikt over enkele jaren relevante werkervaring, hetzij als calculator, in een vergelijkbare rol, of in een uitvoerende functie.
  • Je bent vaardig in zowel mondelinge als schriftelijke communicatie, en je bent bereid om basiscommunicatie met enkele van onze klanten in het Engels te voeren.
  • Bij voorkeur heb je ervaring met Microsoft Office-producten.

De rest? Dat leren we je graag!



Aanbod

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen en 13 adv dagen. Maar wij belonen niet alleen in geld en vrije dagen. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en/of opleidingen. En wil jij thuis werken? Geen enkel probleem, jouw thuiswerkplek wordt zelfs voor je ingericht!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in