+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.
Laad meer vacatures

Technisch Medewerker Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Heb je technisch inzicht en hou je van afwisseling in je werk? Dan is de rol van Technisch Medewerker bij ons perfect voor jou! Je gaat aan de slag in ons distributiecentrum, waar je verschillende taken oppakt zoals onderhoud, reparaties en het helpen van collega's. Geen dag is hetzelfde! Je werkt in twee ploegen, met op zaterdag bereikbaarheidsdienst. Kom jij ons team versterken? Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij technisch inzicht, interesse in techniek en ben jij een échte alleskunner? 💪 Start dan als Technisch Medewerker bij Homerr in Breda. Je verdient tot wel €15,17 per uur en na 21:00 uur zelfs €18,46 per uur! Solliciteer snel!

Wat bieden wij jou
  • Een uurloon van €15,17!
  • 30% toeslag na 21:00 uur!
  • Flexibele werktijden tussen 06:00 en 00:30 uur
  • Een fulltime baan!
  • Reiskostenvergoeding vanaf 11 km
Wie ben jij

Het is fijn als je twee rechterhanden hebt. Maar wat wij óók belangrijk vinden is het volgende:

  • Je bent fulltime beschikbaar.
  • Je kunt een VOG aanvragen.
  • Je hebt technisch inzicht.
Wat ga je doen

Jij gaat liever vandaag dan morgen aan de slag! Van klein onderhoud en kleine reparaties aan de sorteermachines tot het schoonhouden van de materialen. Jij draait je handen nergens voor om. Jij doet het allemaal als Technisch Medewerker! Dagelijks krijg je te maken met verschillende werkzaamheden. Zo kan het zijn dat je meehelpt met het anders indelen van het magazijn. De volgende dag kun je zomaar bezig zijn met het repareren van rolcontainers. Geen dag is hetzelfde als Technisch Medewerker. Daarom is het belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt en dat je zelfstandig te werk kan gaan. Je staat er ook voor open om je collega's mee te helpen in het standaard proces. Laat dit nu net de vacature zijn die jij zoekt! Je zult gaan werken in twee ploegen. De ene week zul je dienst 1 werken en de andere week dienst 2.

  • Dienst 1: Maandag tot en met vrijdag van 06:00 uur - 15:00 uur.
  • Dienst 2: Maandag tot en met vrijdag van 15:30 uur - 00:30 uur.
  • Op zaterdag heb je de bereikbaarheidsdienst.
Waar ga je werken

Homerr is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. We staan voor duurzame én eenvoudige pakketbezorging. Inmiddels is Homerr gegroeid tot het op twee na grootste pakketpunten netwerk van Nederland. Maar we zijn nog lang niet klaar met groeien. Groei jij met ons mee? Jij, als Technisch Medewerker komt terecht in ons distributiecentrum in Breda! Ingericht met een chillruimte in de kantine, zodat jij in de pauzes lekker tot rust komt!

Sollicitatie

Snel beginnen als Technisch Medewerker bij Homerr? Klik dan nu op solliciteren en vul je gegevens in! Ik neem binnen één werkdag contact met je op voor een telefonische kennismaking. Nog vragen? Je kunt mij bereiken via mail, telefoon en WhatsApp.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!

Bedrijfsomschrijving

Tempo-Team: een HR-dienstverlener met visie

Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes. Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.
Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt

Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk. Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.
Ons doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers

We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel: bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen - een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk. Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in